BALIKESİR, FATMA S.KARABACAKOĞLU’NU SEVDİ…

BALIKESİR, FATMA S.KARABACAKOĞLU’NU SEVDİ…

 

CHP 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Adayı Fatma S.Karabacakoğlu CHP’ Balıkesir Milletvekili Adayları Ensar Aytekin, Selim Panç, ve Serkan Sarı’nın da katıldığı  CHP İl Örgütü ile birlikte Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için düzenlenen eş zamanlı bağış kampanyası için Balıkesir’de bir araya geldi. Partililer ve Balıkesir halkının da katılımıyla bir basın açıklaması yapıldı.  Partili üyelerin de katılımıyla CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı programı dahilinde Balıkesir esnafı ziyaret edildi.

Ayvalık Belediyesinin  misafiri olarak, Ayvalık CHP ilçe Başkanlığı önünde düzenlenen iftar programına katılan CHP’li vekil adayları vatandaşlar sohbet ederek sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında vargüçleriyle çalışacaklarını belirttiler. Balıkesir halkının ilgi ve sevgisiyle karşılaşan  Milletvekili Adayı Fatma S.Karabacakoğlu Balıkesir’den memnun ayrıldı. Fatma S. Karabacakoğlu yaptığı açıklamada, “28. Dönem TBMM Genel Seçimleri Balıkesir CHP Milletvekili Adayı olarak, aday adaylığım süreci boyunca desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma ve destekçilerime, Beni sevgi ve ilgiyle kucaklayan Balıkesir’li hemşehrilerime  en içten duygularımla teşekkür ediyorum.

"Başlıyoruz" demiştik, şimdi 'tek adam saltanatı'nı yerle bir etmek için daha güçlü bir şekilde "Devam" diyoruz!

Cumhuriyetimizin 100. Yılına damga vuracak olan, siyasal ve sosyal açıdan tarihimizin en önemli genel seçimlerine yaklaşık bir ay süre kala, hepimize, düne göre daha fazla görev, daha fazla sorumluluk düşüyor.

Ülkemize gelecek baharın habercisi sizler, bizler olacağız. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber, ya hiçbirimiz! Birleşe birleşe kazanacağımız gün yakındır.” İfadelerine yer verdi.



Diğer Fotoğraflar