FETÖ taktikleri devam ediyor

Türkiye’de seçimlere günler kala siyasi liderlere kaset komplolarına bir yenisi daha eklendi.

 

Sosyal medya mecrası Twitter’da Ali Yeşildağ adına sosyal medyada açılan bir hesap, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili iftira içerikli paylaşımlar yaptı.

Söz konusu paylaşımlara sosyal medyadan birçok tepki geldi.

‘KUMPASI KURANLARI LANETLİYORUM’

Amiral Cem Gürdeniz, FETÖ taktiklerinin yeniden hortlatıldığını söyleyerek, “İki ittifak cephesi de Yeni Türkiye ve değişimden söz ediyor ancak FETÖ taktik ve teknikleri aynen devam ediyor.” dedi. 

Kumpası kuranları lanetleyen Gürdeniz şunları söyledi:   “FETÖ ve işbirliği içindeki yerli ve yabancı kurum, kuruluş ve kişinin Ergenekon, Balyoz ve Casusluk isimli uğursuz kumpas davalar döneminde en büyük silahı sahte haber, iftira üretmek; montaj ses ve görüntü kasetleri yaymaktı. Dijital dünya ve sosyal medyanın olanakları ile hukukun FETÖ/İktidar kontrolünde olması birleşince masumlara değil savunma hakkı, yaşama hakkı bile tanınmıyordu. Pek çok kişi intihar etti. Habervaktim, zaman, bugün, akit , yandaş medya vb bu haberlerin çoğunluk yayılma merkezleri idi. Şimdi görüyoruz ki aynı metodlar ve sahtecilikler hortladı. İki ittifak cephesi de Yeni Türkiye ve değişimden söz ediyor ancak FETÖ taktik ve teknikleri aynen devam ediyor. Bir ülke geçmişinden hiç mi ders almaz. Siyaset bu kadar pisliğe nasıl bulaşır. Muharrem İnce’ye vatandaş kimliğimle sabır diliyor, bu kumpası kuranları lanetliyorum.” ‘BERK EDEN CANINA KIYMIŞTI’

Cem Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz, “FETÖ’nün en önemli enstrümanı sahte ses kayıtları, sahte videolar ve yalandır. Zamanında bu yalanlar yüzünden Albay Berk Erden onuruna yediremeyerek kendi hayatına kıymıştı. Şimdi de yalanlar siyasete bulaştı. Bu sahteciliğe sahip çıkanları şiddetle kınıyorum ve Sn Muharrem İnce’ye sabır ve geçmiş olsun diliyorum, Siyaset hiç bu kadar çirkinleşmemişti.” dedi.

  ‘GÖZ GÖRE GÖRE KUMPAS KURDULAR’ Emekli albay Erdal Sarızeybek de İnce’ye kumpas kurulduğunu, kararı milletin vicdanının vereceğini söyledi.   Sarızeybek “Muharrem İnce.. Memleket’in Cumhurbaşkanı Adayı, Göz göre göre kumpas kurdular.. Şimdi.. Muhalifleri saf dışı bırakma operasyonuysa bu yanlış, Hdp’ye Meclis’te alan açmak içinse bu tutmaz. Kumpasçı bir kayık güzel yüzemez ama iyi batar. Kararı millet aklı ve vicdanı verecektir. Biz yanlışa yanlış deriz.. Seçimleri kazanacağız, mesele Hdp.. Kurulmuş bir tahterevalli.. Sağda Cumhur solda Millet ortada Hdp.. sağa yatsa eski dostlar.. sola yatsa yeni dostlar, denge bozulacak.. Bu noktada ‘Memleket ve Zafer Partileri dengeyi sağlayabilir. Bir düşünün.” ifadelerini kullandı.