Tekin: Aziz İhsanlara yenilmeyeceğiz.!
Gürsel Tekin, Sarıyer'deki CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda konuştu.
SÖZCÜ TV ve Halk TV'ye tepki gösteren Tekin, "İki televizyon yöneticisi arkadaşlarıma bir ricam var. Her gün Aziz İhsan Aktaş arkadaşlarını yayına çıkarıyorsunuz bizlere yalan yanlış iftiralarla saatlerce yayında kalıyor. Aziz İhsan Aktaş'ın arkadaşlarına yakınlık gösterdiğiniz kadar bir kısmını bana göstermenizi istiyorum." dedi.
'AZİZ İHSAN AKTAŞ'A YAKINLIK GÖSTERDİĞİNİZ KADAR...'Tekin'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
Konuşmamayı tercih ediyoruz. İki televizyon yöneticisi arkadaşlarıma bir ricam var. Her gün Aziz İhsan Aktaş arkadaşlarını yayına çıkarıyorsunuz bizlere yalan yanlış iftiralarla saatlerce yayında kalıyor. Bu zamana kadar birçok televizyon bizi yayına çağırdı. Hiç birinin fiziki olarak yayınına katılmadım. Özellikle Halk TV ve Sözcü TV'ye rica ediyorum. Ne zaman istiyorsanız bir telefon kadar sizlere yakınım. Aziz İhsan Aktaş'ın arkadaşlarına yakınlık gösterdiğiniz kadar bir kısmını bana göstermenizi istiyorum.
'HER GÜN BİNA TARTIŞMASI'İşimizi yapamaz hale geldik. Biz bir kararla buraya geldik. Biz görevimizi yapmak istiyoruz. İşimizi yapamıyoruz. Eğer bu kararın aksi bir durum varsa... Her gün bir bina tartışması. Oraya gidelim buraya gidelim... Şu anda bu binamız resmen Cumhuriyet Halk Partisi binası. Yarın bu bina değişirse, Şırnak'a bile git derlerse gider görevimizi yaparız. Bu üçlünün ne kadar güçlü olduğunu, nelerle uğraştığını biliyoruz. Saldırı, haksızlık, hukuksuzluğa rağmen işimizi yapacağız. Biz kısa süreli olarak işimizi yapıp gitmek istiyoruz. Elimizdeki karar görevinizi yapın diyor. Aksi bir karar gelmedikçe biz bu göreve tabiyiz.
'POLEMİĞE GİRERSEK BİRÇOK ARKADAŞIMIZI ÜZERİM'Bu sorunu bitirerek işimize gücümüze bakacağız. Sürekli polemiğe girelim derseniz, birçok arkadaşımızı üzerim. Gereksiz bir tartışmanın parçası olmak istemiyoruz.
Şu an elimizdeki karar işinizi yapın diyor, işimizin başındayız. Yalan yanlış iftira atılıyor. Öyle saldırılarla karşı karşıyayız ki inanılır gibi değil. Bakıyorum bir suç ortaklığını bozuyoruz galiba.
'AZİZ İHSAN'LARA YENİLMEYECEĞİZ'2 yıl önce Muharrem İnce'yi infaz ettiniz. Bugün yine İnce ile yan yanayız. Bir buçuk senedir de Kılıçdaroğlu'nu linç ediyorsunuz. Ne istiyorsunuz arkadaşlar? Biz 'Aziz İnsan'lara yenilemeyeceğiz nokta.