VATAN PARTİSİ’NDE AYVALIK’A YENİ BÜRO YENİ BAŞKAN

İl Başkanı Emre Albayrak;

            ‘‘2023 seçimlerine giderken Ayvalık’taki karargahımızı yeniliyoruz. Vatan Partisi, Türk milletine verdiği güven ve umutla bu seçimlere hazırlanacak. Ayvalık’ın turizmcisini, zeytin üreticisini, esnafını ve işçisini kucaklayacağız. Üreticilerin Milli Hükümeti’ni kuracağız. Bu hükümette Vatan Partisi de olacak. Kolları sıvıyoruz. Milletimizin derdini dinleyip sorunlarını çözecek çalışmaları yapacağız. Vatan Partisi milletin gönlünde hakettiği yere gelecektir. Yeni ilçe büromuz Ayvalık’a hayırlı olsun. Uzun yıllardır görevde bulunan Tuğhan Arbak’a emekleri için teşekkür ediyoruz. Yeni ilçe başkanımız Abdülaziz Şenel’e başarılar diliyoruz’’ diye konuştu.

            Yapılan kurultayda Yüksek Maden Mühendisi Abdülaziz Şenel oyların tamamını alarak ilçe başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Tuğhan Arbak (Esnaf) Fikret Çavdar (Elektrik-elektronik mühendisi, işletmeci) Orhan uludağ (Emekli memur) Murat Bahadır (Endüstri Mühendisi) İlhan Ağar (İşçi emeklisi) Cafer Öztürk (İşçi emeklisi) Levent Ayiz (Ziraat Mühendisi)