'10.5’LAR MEYDANI DOLDURDU'
Haber
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 15:17 Bu haber 2637 kez okundu
 
'10.5’LAR MEYDANI DOLDURDU'
2010 yılından bu yana Bandırmaspor taraftarlarınca kutlanan “Dünya Bandırmalılar Günü”, bu yıl Bandırma Belediyesi’nin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.
Bandırma Haberi
'10.5’LAR MEYDANI DOLDURDU'

 

Binlerce Bandırmalı’nın bayraklar, atkılar ve meşaleleriyle akın ettiği sahil bandındaki kutlamada, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ilk meşaleyi ateşlemesinin ardından 1965 meşale ile saat tam 10,5’ta gece aydınlatıldı.

 

Başkan Tolga Tosun; “Burası hepimizin evi. Burası Atatürk ilkelerine gönülden bağlı, Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaya kararlı olanların şehri. Burası Bandırma, Dünya Bandırmalılar Günümüz kutlu olsun. 2010’dan bu yana, her yıl Mayıs’ın 10’unda, gece 10:30’da, göklere yükselen gurur dolu haykırışla; “Ben Bandırmalıyım” diyen herkese selam olsun. Siz sevgili hemşerilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Daha çağdaş, daha refah dolu, daha güzel bir Bandırma için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bugünden çok daha güzel günlere birlikte ulaşmak dileklerimle, bir kez daha gururla. Dünya Bandırmalılar Günümüz kutlu olsun’’ dedi.(Balıkesir POLİTİKA)

Kaynak: Editör:
Etiketler: '10.5’LAR, MEYDANI, DOLDURDU',
Yorumlar
Haber Yazılımı