6.Ana Jet Üssü'nden Vali Şıldak'a ziyaret
Haber
18 Kasım 2021 - Perşembe 11:08 Bu haber 2490 kez okundu
 
6.Ana Jet Üssü'nden Vali Şıldak'a ziyaret
Vali Hasan Şıldak’ı günlük programı kapsamında ilk olarak Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şıldak Üs Komutanlığı görevinin hayırlı olmasını diledi.
Bandırma Haberi
6.Ana Jet Üssü'nden Vali Şıldak'a ziyaret

 

Vali Şıldak, daha sonra beraberindeki heyetle kendisini ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Durmaz'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 
 
Misafirlerini kabullerine devam eden Şıldak'ı daha sonra Ayvalık Su Ürünleri  Kooperatif  Başkanı İsmail Güran beraberinde Hasan Azak ile birlikte ziyaret etti.
 
Ardından Balıkesir yerel basınından Takip Gazetesi Sahibi Umut Sözen, Gazete Köşe Yazarları ve Takip Web TV Program Yapımcıları ile birlikte Vali Şıldak'a konuk oldular. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür eden Şıldak, misafirleri ile yakından ilgilendi. 
 
Programı kapsamında Vali Şıldak'ı son olarak İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman ziyaret etti. Misafiri ile bir süre sohbet eden Şıldak nazik ziyareti için kendisine teşekkür etti.
Kaynak: Editör:
Etiketler: 6.Ana, Jet, Üssü'nden, Vali, Şıldak'a, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı