AK PARTİ, 23 NİSANI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADI…
Haber
24 Nisan 2022 - Pazar 15:38 Bu haber 3982 kez okundu
 
AK PARTİ, 23 NİSANI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADI…
Ak Parti İl Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Öğretmenevi’ndeki iftarda, çocuklarla bir araya geldi…
Bölge Haberi
AK PARTİ, 23 NİSANI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADI…

Ak Parti İl Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Balıkesir Öğretmenevi’nde düzenlediği iftarda çocuklarla birlikte bayramı kutladı. Ak Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerinin çocuklarıyla birlikte katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Her yer bayraklarla donatıldı. Çocukların, bayram coşkusu ve mutluluğu görülmeye değerdi.

 

EKREM BAŞARAN: “ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

Pandemi nedeniyle kutlayamadıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bugün Dava arkadaşlarımla ve çok kıymetli çocuklarımızla birlikteyiz. Bu akşam burada uzun bir Ramazan maratonun ardından şehir merkezimizde yaptığımız ilk iftar. 20 ilçenin 15’ini, bazı ilçeleri birkaç defa gezerek dolaştık. Ak Parti İl Başkanlığı olarak İlçe Teşkilatlarımızla beraber, ilçelerimizi adım adım gezdik. Ak Parti sahada olduğunu gösterdi. Bugün 23 Nisan Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuklarımızla beraber olmayı istedik. Davetimizi kırmadınız geldiniz, hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. İnşallah yavrularımızın gelecekte yaşayacağı ülkenin daha güzel, daha müreffeh, daha özgür bir ülke olmasını sağlamak için bizler, sizler hep beraber çalışıyoruz.

 

EKREM BAŞARAN: “ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu kutsal yolda hep beraber gayret gösteriyoruz. Rabbim inşallah, evlatlarımızın, ülkemizin, hepimizin bahtını açık etsin. Her türlü kötülükten, düşmanlıklardan, sıkıntıdan muhafaza eylesin. Mübarek ramazan hürmetine, iftar hürmetine bizleri sıkıntılarla imtihan etmesin diyorum. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın Bayramını gönülden bir kez daha kutluyorum. Yanımda Sarp diye bir delikanlı var. O da sizlere birkaç bir şey söylemek istiyor” dedi.

 

SARP KONUŞMASIYLA TAKTİR TOPLADI…

Günün konuşmasını yapan Sarp, cesaretiyle taktir topladı. Sarp konuşmasında; “Merhaba. Arkadaşlarımın ve büyüklerimin ramazanları mübarek olsun. Arkadaşlarımın 23 Nisan’ını kutluyorum” dedi. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve misafirler konuşmanın ardından Sarp’ı alkışlayarak tebrik ettiler. İftar öncesi ve sonrası Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran çocuklarla tek tek ilgilenerek, bayramlarını kutladı. Ardından çocuklarla birlikte fotoğraf çektirildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİ,, 23, NİSANI, ÇOCUKLARLA, BİRLİKTE, KUTLADI…,
Yorumlar
Haber Yazılımı