AK Parti,20 ilçede 44 Meclis üyesini topladı
Haber
20 Şubat 2022 - Pazar 02:00 Bu haber 2243 kez okundu
 
AK Parti,20 ilçede 44 Meclis üyesini topladı
AK Partili Meclis Üyelerinin devamsızlıklarından dolayı üyeliklerinin düşürülmesinin gündeme geldiği şu günlerde AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 20 ilçedeki toplam 44 partili meclis üyesini Avlu’da topladı.
Bölge Haberi
AK Parti,20 ilçede 44 Meclis üyesini topladı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “AK Parti İl Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon toplantımızı geniş bir katılım ile gerçekleştirdik. Öznesi Balıkesir olan her konuda Ak kadrolar olarak, yılmadan, yorulmadan, çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Başaran “20 yıldır ülkemizi kalkındırmak, müreffeh bir Türkiye kurmak için çalışan, yapılamayan, hayal gibi görünen hizmetleri ve yatırımları gerçekleştiren, milletimizin derdiyle hemhal olup hep daha iyiyi daha güzeli gerçekleştirmek için gayret eden AK Parti, kutlu yürüyüşüne emin adımlarla ilerliyor. Bugüne kadar nasıl bir çok sorunun üstesinden gelmişsek, liyakatli kadrolarımızla bundan sonra da tüm sorunların üstesinden gelme kabiliyeti ve samimiyeti olan tek parti yine AK Parti’dir” ifadesini kullandı. Avlu’da düzenlenen toplantıya Balıkesir Milletvekilleri Pakize Mutlu, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Başkanı Ekrem Başaran, ilçe başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

Hatırlanacağı üzere; geçtiğimiz günlerde AK Partili Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün üyeliği düşürülmüştü. Devamsızlıkları fazla olan AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Zeynep Özdemir, Ramazan Yaşar ve  Hasan Atlı’nın da üyeliklerinin düşürülmesiyle ilgili Bandırma Belediye Başkanlığı tarafından çalışma başlatılmıştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti,20, ilçede, 44, Meclis, üyesini, topladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı