AKIN:MİLLETİMİZİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Haber
07 Temmuz 2022 - Perşembe 11:26 Bu haber 2022 kez okundu
 
AKIN:MİLLETİMİZİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN
CHP Genele Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, milletin ekonomik refah ve huzur içinde yaşadığı, geleceğe umutla baktığı bir Türkiye özlemi duyduğunu söyledi. Ahmet Akın, “Milletçe ortak umudumuz, huzur ve refah içinde yaşamak. Hep birlikte umutlarımızı yeşerteceğimiz günlerimiz yakın! Bu bayram, güzel günlerimizin başlangıcı olsun. Milletimizin Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.
Siyaset Haberi
AKIN:MİLLETİMİZİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kurban Bayramı’nı kutladığı mesajında, birlik, beraberlik, dayanışma vurgusu yaptı. “Bayramlarımız; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştirdiğimiz kutsal günlerimizdir” diyen Ahmet Akın şöyle devam etti:

“Bayramlarımızın huzurunu, hepimiz yüreğimizde hissederiz. İnsanlarımız hiçbir ayırımın olmadan paylaşır ve kucaklaşır. Birlikte olmanın verdiği güç, dayanışmanın ruhu sevgi ile dostlukla birleşir, bütünleşir ve pekişir. Bu duyguları her gün yaşadığımız bir Türkiye özlüyoruz. Milletçe umudumuz huzur ve refah içinde yaşamak. Milletçe kucaklaşıp yarınlarımıza umutla, hiçbir kaygı duymadan bakmak istiyoruz. Dayanışma içerisinde, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak, aile büyüklerimizin hayır dualarını alarak, çocukları, öksüzleri ve yetimleri sevindirerek bayram sevincini çoğalttığımız bu bayramın özlemini duyduğumuz günlerin başlangıcına vesile olmasını diliyorum.

Her şeyden önce vatanımız için, milletimiz için gözlerini kırpmadan kendini feda eden Aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, minnetle anıyorum.

Şehit anne ve babalarımızın ellerinden öpüyor, şehit ailelerimize bir kez daha sabır diliyorum.

Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AKIN:MİLLETİMİZİN, KURBAN, BAYRAMI, KUTLU, OLSUN,
Yorumlar
Haber Yazılımı