Akın;Dert çok derman yok.!
Haber
19 Mart 2022 - Cumartesi 12:18 Bu haber 3669 kez okundu
 
Akın;Dert çok derman yok.!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın ziyaret ettiği büfe işleten bir esnaf dükkanının kirası 800 lirayken elektrik faturasının ise iki aydır 450 liradan 1080 liraya çıktığını belirterek, “Dolabı çalıştırmıyoruz. Yazın nasıl olur, bilmiyorum. Yazı düşünemiyorum” diye konuştu.
Siyaset Haberi
Akın;Dert çok derman yok.!

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Havran ilçesinde yer alan sanayiyi ziyaret ederek sanayi sitesindeki esnafın sorunlarını dinledi. Sanayicilerin kan ağladığını söyleyen CHP’li Akın, şunları dile getirdi:

“Esnaf kaderiyle baş başa bırakılmış. Esnaf evine ekmek götüremiyor. Evine ekmek götüremiyorlar. Esnafımız kaderine terk edilmiş durumda. İktidardan destek gelmiyor. İktidar yaparsa zam yapıyor. Saray ve eşrafında her şey yolundayken, esnafımız buz gibi dükkânında para kazanıp evlerine ekmek götüremiyorlar.”

Esnafın bir an önce seçim yapılmasını talep ettiğini söyleyen CHP’li Akın, “AK Parti iktidarı vatandaşın nezdinde sonlanmıştır. Esnafımız, çiftçimiz seçim istiyor” değerlendirmesinde bulundu.

 

KİRA 450 LİRA, FATURA 1080 LİRA!

Avrupa ülkelerinde enerji konusunda ülkelerin kendi vatandaşlarını desteklediğini anlatan CHP’li Akın, “Türkiye’de bütün sıkıntı esnafın üzerine yüklendi” diye konuştu. Bunun üzerine bir esnaf “Dükkânımın kirası 800 lira. Daha önce 400 lira gelen fatura şimdi iki aydır 1080 lira geliyor. Dolabı çalıştırmıyoruz artık. Yazın nasıl olur, bilmiyorum. Yazı düşünemiyorum” diye konuştu. Esnafın destek alamadığını kaydeden CHP’li Akın; iktidarın kendi yandaşları ve beşli çetenin milyarlarca lira tutarındaki vergi borcunu sildiğini, ancak faturasını ödeyemeyen esnafın ise elektriğinin kesildiğini söyledi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akın;Dert, çok, derman, yok.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı