Aslı Baykal:‘Altı benzemezin ortak noktası: Sıfır vizyon’
Haber
02 Aralık 2022 - Cuma 01:43 Bu haber 1791 kez okundu
 
Aslı Baykal:‘Altı benzemezin ortak noktası: Sıfır vizyon’
Altılı Masayı eleştiren Prof. Dr. Aslı Baykal, Altı benzemezin ortak noktasının sıfır vizyon olduğunu söyledi.
Siyaset Haberi
Aslı Baykal:‘Altı benzemezin ortak noktası: Sıfır vizyon’

ski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı, Prof. Dr. Aslı Baykal Altılı Masaya eleştirilerini sürdürdü.

Gayrı milli tutum ve ittifak politikasını  eleştirdiği CHP’den bir süre önce istifa eden Aslı Baykal, sosyal medya hesabındaki paylaşımında Altı benzemezin ortak noktasının sıfır vizyon olduğunu savundu. Aslı Baykal, şunları kaydetti:

 

“Altı benzemezin tek ortak noktası ‘Erdoğan gitsin’. Başka? Sıfır politika, sıfır vizyon… Eleştirilerime tahammülsüzlükleri de muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu”

Jeremy Rifkin’in Kılıçdaroğlu’na danışman yapılmasına da sert tepki gösteren Aslı Baykal, “Kılıçdaroğlu seçime Abd’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla  kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder.” ifadelerini kullandı.

Eski CHP lideri Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, son dönemde CHP yönetimini eleştirmeye başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ithal danışman getirmesine tepli gösteren Baykal, “Kılıçdaroğlu seçime Abd’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazaylakazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder” dedi.

 

Altılı masa’ya da eleştirilerde bulunan Aslı Baykal, “Altı benzemezin tek ortak noktası ‘Erdoğan gitsin’. Başka? Sıfır politika, sıfır vizyon… Eleştirilerime tahammülsüzlükleri de muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Aslı, Baykal:‘Altı, benzemezin, ortak, noktası:, Sıfır, vizyon’,
Yorumlar
Haber Yazılımı