Avşa’nın huzurunu kaçıranlar yakalandı
Haber
13 Nisan 2022 - Çarşamba 12:46 Bu haber 2935 kez okundu
 
Avşa’nın huzurunu kaçıranlar yakalandı
Balıkesir'de aralarında Hülya Avşar ile iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişinin evini soyan hırsızlar yakayı ele verdi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın hırsızlık olayı geçtiğimiz Temmuz ayı başında Ayvalık Sarımsaklı bölgesinde yaşanmıştı. Avşar, yatak odasında karşılaştığı maskeli ve eldivenli hırsızı fark edince evin içerisinde kovalamıştı.
Bölge Haberi
Avşa’nın huzurunu kaçıranlar yakalandı

KAÇMAYI BAŞARDILAR

Evden kaçmayı başaran hırsız bin 500 TL çalmıştı. O gece yaşananları anlatan Avşar, "Sabah 06.00-06.30 gibiydi. Gün aydınlanmıştı, gözümü açınca baktım yatak odamda bir adam. Ayağa fırlayıp, 'sen kimsin' dedim. Şapkalı ve eldivenli adam, eliyle yüzünü gizleyip 'Benim, ben' dedi. Yataktan fırlayıp üstüne yürüdüm, çaldığı çantalarımı balkondan atıp, kendisi kapıdan aşağı hızla kaçmaya başladı. Bahçeden çantaları alıp kaçtı. Gürültüye uyanan Zehra'ya alt kattaki Helin'e bakmasını söyledim. 155'i aradık, polis geldi. Evdeki kameralardan hırsızın eşgali belirlendi. Burhaniye'de birçok evi soymaktan aranan bir hırsız çıktı" demişti.

POLİS ALARMA GEÇTİ

Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in talimatı ile kapılarını kırmak sureti ile evlere girerek hırsızlık yapan şahıslara yönelik çalışmalar neticesinde şüphelilerin girdikleri son evde de ev sahibi A.T'nin uyanmasıyla şüphelilerden birini kovaladığı tespit edildi.

Hemen kaçtıkları aracın plakasının tespitinin ardından şüpheliler kullandıkları araçla Susurluk ilçesinde yakalandı. Ev sahibi A.T, şüphelilerden T.K'yi kesin olarak teşhis etti. Yakalanan şüpheli T.K. ile birlikte R.A ve G.A. isimli şahıslar yakalandı. Gözaltına alınan suç makinesi hırsızların Hülya Avşar'ın da evini soydukları ortaya çıkarken, ifadelerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

HAZİNE ÇIKTI!

Yakalanan şüphelilere ait araç içerisinde ve çantalarında yapılan aramada 10 telefon, 15 kol saati, 1 yarım altın, 1 altın bileklik, 1 altın zincir, 2 bin 345 TL ve 242 Dolar ile 80 Euro para ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlıların Şüphelilerin Ayvalık ve Burhaniye dahilinde toplam 16 villadan hırsızlık olayı ile gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Avşa’nın, huzurunu, kaçıranlar, yakalandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı