Av.Şahin:Kumpas çöktü.!
Haber
25 Mart 2022 - Cuma 16:22 Bu haber 2562 kez okundu
 
Av.Şahin:Kumpas çöktü.!
A.ŞAHİN:BANDIRMA AK PARTİ’Lİ MECLİS ÜYELERİMİZ HAKKINDAKİ DÜŞÜRÜLME KARARININ İPTALİ İÇİN AÇTIĞIMIZ DAVADA İDARE MAHKEMESİ YÜRÜTMEYYİ DURDURMA KARARI VERDİ..
Siyaset Haberi
Av.Şahin:Kumpas çöktü.!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Av.Birol Şahin,yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
"Bilindiği gibi İyi Parti ve CHP Balıkesir Büyükşehir Meclisindeki aritmetik dağılımı kendi lehlerine değiştirebilmek için Susurluk ve Bandırma ilçelerinde aynı zamanda Büyükşehir Meclis üyemiz olan Ak Partili Meclis üyelerinin devamsızlık yaptıkları iddiası ile üyeliklerinin düşürülmesine karar vermişti.
Karar üzerine geçtiğimiz ay Susurluk Meclis üyemiz İbrahim Dürmüş hakkında açtığımız davada Yürütmeyi Durdurma kararı verilmişti.
Şimdi de Bandırma Meclis üyelerimiz hakkında açtığımız davalarda Yürütmenin Durdurulmasına karar verilmiştir.
Bu iki partinin siyasi kumpası Mahkeme duvarına toslayarak çökmüştür.
Şehrimizi Meclisimizi son iki aydır gereksiz biçimde tartışmalara iten CHP ve İYİ Parti'nin Büyükşehirin hizmetlerini engelleme çabası böylelikle sonuçsuz kalmıştır.
Hizmete değil kavgaya odaklı bu zihniyet bir kez daha şehrimize ne kadar faydasız olduğu belgelenmiştir.
Sürecin başından beri konu hakkında yaptığımız hukuki değerlendirmeler Mahkeme tarafından doğrulanmış ve CHP ve İYİ Parti’li Başkan ve Meclis üyelerinin son derece açık olan kanun maddelerini nasıl eğip bükerek siyasi çıkarları için kullanmaya çabaladıkları bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Bu ilçelerimize, şehrimize faydasız tartışma, muhalefetin Meclisimizi kilitleyerek Büyükşehrimizin Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı hizmetlerini engelleme ve bu yolla siyasi söylem geliştirme planları ortadan kalkmıştır."
Kaynak: Editör:
Etiketler: Av.Şahin:Kumpas, çöktü.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı