Bağımsız vekil İsmail Ok,AK Partiye katıldı
Haber
20 Nisan 2022 - Çarşamba 17:36 Bu haber 2008 kez okundu
 
Bağımsız vekil İsmail Ok,AK Partiye katıldı
AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Vatandaşlarımız 6'lı masanın her gün bir yenisi patlayan entrikalarını bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek, kimi zaman da utanarak takip ediyor. Sürekli kavga eden, sürekli kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir.' dedi. Öte yandan gerup toplantısında, İYİ Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili İsmail Ok da AK Parti'ye katıldı.
Türkiye Haberi
Bağımsız  vekil İsmail Ok,AK Partiye katıldı

Grup toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, siyasette sığınmacı tartışmasıyla ilgili, "Suriye'deki briket evlerin bitişiyle onların dönüşünü sağlayacağız. Huzurlu ortam sağlanacak, kendileri gönüllü olarak dönecekler. Siyasette sığınmacıları kovan değil, kucaklayan bir iktidarız" dedi.

 

Emeklilere bayram ikramiyesiyle ilgili de konuşan Erdoğan, "Çalışma Bakanı'nın dediği gibi bayramda bin 100 lira ödenecek" ifadelerine yer verdi.

GRUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ MESAJLAR

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Bursa’da infaz koruma memurlarımızın içinde bulunduğu otobüse yapılan terör saldırısında şehit olan memurumuza rahmet diliyorum.

Muhalefetin Ramazan'ın manevi atmosferini zehirleme çabalarına rağmen en güzel ve en verimli şekilde yaşamaya özen gösteriyoruz. Şehit yakınlarımızla, askerlerimizle, sanatçılarımızla, sporcularımızla 7'den 70 milletimizle bir araya geliyoruz. Muhalefet yandaşlarıyla birlikte Boğaz manzaralı lüks otellerin kral dairelerinde halkçılık oynarken, biz vatandaşlarımızın yanında, gönül coğrafyamızdaki ihtiyaç sahiplerine ulaşma gayretini veriyoruz. Aklı ve vicdanı kararmışların hezeyanı bizi doğru bildiğimiz yoldan alıkoyamaz.

Biz de her hal ve şart altında dik duracağız. Allah'ın rızasını kazanma ve milletin duasını almaktan başka bir şey beklemeden hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Hiç kimsenin milletimizle aramıza girmesine müsaade etmedik, etmeyeceğiz.

20 yıldır olduğu gibi muhalefetin gerilimini aklı selimle savuşturacağız. 1000 yıllık kardeşliğimizin muhalefetin siyasi hesaplarına kurban edilmesine göz yummayacağız. Kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği başlatıyoruz. 2023'e kadar devam edecek bu yolculukta kapısı çalınmadık hane bırakmayacağız. Bir dönem AK Parti çatısı altında hizmet etmiş, daha sonra teşkilatlarımızdan kopmuş kardeşlerimize ulaşmaya özel önem veriyoruz. 

"2023'Ü BİLE GÖREMEYECEKLER"

Ülkemizin 2023 hedeflerini hayata geçirebilecek tek vizyonun AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda olduğu anlaşılmıştır.  Bölgemizde yaşanan gelişmeler, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin kilit taşı olduğunu göstermiştir. Bu süreç, muhalefetin ve 28 Şubat ittifakının kendi menfaatlerinden başka hiçbir gayelerinin olmadığını ortaya çıkarmıştır. Coğrafyamız kan ağlarken, tüm dünya son yarım asrın en büyük ekonomi krizi ile uğraşırken 6 artı 1'li masanın tek derdi birbirlerine gol atmak, sosyal medyadan birbirlerine ayar vermek, laf yetiştirmektir. Milletimiz masayı kimin kurduğunu, kimin yönlendirdiğini, masada hangi kirli pazarlıkların döndüğünü gayet iyi biliyor. Vatandaşlarımız 6'lı masanın her gün bir yenisi patlayan entrikalarını bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek, kimi zaman da utanarak takip ediyor. Sürekli kavga eden, sürekli kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir.

MÜJDELERİMİZİ BİRER BİRER MİLLETİMİZLE PAYLAŞIYORUZ"

Bizde riyakarlık yok, ne düşünüyorsak onu söylüyoruz. Böyle olunca savaşan tarafların bile itimatını, güvenini kazanan bir ülkeyiz. Elbette sıkıntılarımız, sancılarımız var. Hepsinin farkındayız, takip ediyoruz, üzerinde çalışıyoruz. Bunları da inşallah çözüme kavuşturacağız. Güney komşumuz Irak can imtihanını 2 milyonla, Suriye bir milyonla verdi. Şimdi Ukrayna aynı imtihanla yüzleşiyor. Terörle mücadelede imtihanımızı 40 bin canımızı toprağa vererek geride bıraktık. Yaşadığımız sıkıntılar şükürsüzlüğe, manevi isyana sürüklerse asıl felaketimiz işte o zaman başlar. Her karışında can ve mal güvenliğinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Hamdolsun çalışmak isteyen herkesin iş bulabildiği bir ülkede yaşıyoruz.

Türkiye'nin yarınını kurtaracak adımları atıyoruz. Hükümete geldiğimizden günden beri hep insanlarımızın gelirlerini arttırmanın peşinde olduk. Ne zaman bir sıkıntı ortaya çıksa ülkenin tüm imkanlarını insanlarımızın lehine seferber ettik. Salgın sürecinde yaptıklarımız ortadadır. Karadeniz'deki savaş ise küresel ekonomide yaşanmakta olan sarsıntıyı daha da derinleştirdi. Bize düşen önce birliğimize, beraberliğimize, 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılmaktır. Biz işimize bakıyoruz. İnşası süren eserleri tamamlayıp hizmete açıyoruz. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün o muhteşem manzarası hala aklımızdadır. Müjdelerimizi birer birer milletimizle paylaşıyoruz.

"YUVAM" HESABI

Bugün de yeni bir uygulamayı duyurmak istiyorum. Yuvam adını verdiğimiz tasarruf hesapları bir finansal araçtır. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, mavi kart sahiplerinin, bankalarda hesap açabilen yabancı ülke vatandaşlarının yararlanabileceği bu hesap dövizde yüzde 4 gelir garantisi veriyor.

 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğandan flaş 6lı masa yorumu: 2023ü bile göremeyecekler

 

İYİ Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bağımsız, , vekil, İsmail, Ok,AK, Partiye, katıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı