Balıkesir’de yoğun seçim trafiği
Haber
25 Temmuz 2022 - Pazartesi 11:55 Bu haber 2482 kez okundu
 
Balıkesir’de yoğun seçim trafiği
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine 10 ay kalmasıyla siyasi partilerin ülke genelinde seçim kampanyaları başları.Bu kapsamda 24 Temmuz’da Balıkesir’de CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği açık hava mitinginden sonra Temmuz ayının son haftasında Balıkesir ve ilçelerinde bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirecek İyi Parti,30 Temmuz da Balıkesir’de halka hitap edecek.
Siyaset Haberi
Balıkesir’de yoğun  seçim trafiği

Balıkesir İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural, yaptığı yazılı basın açıklamasında şöyle dedi:

“Teşkilatlarımıza ‘Sıkmadık bir el, çalmadık bir kapı bırakmayacaksınız’ talimatı veren ve kendisi de ülkeyi baştan sona gezmek için sahaya inen, yorulmadan usanmadan vatandaşımızın dertlerini dinleyerek nefesi kesilmiş olan Türk Milletine nefes olmaya çalışan Sayın Meral AKŞENER 30 Temmuz’da Bandırma ve Susurluk ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyemiz, Genel Başkan Yardımıcımız ve Ankara Milletvekili, Seçim İşleri Başkanımız, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Sayın Dr. Şenol Sunat, 27 Temmuz saat 19:30 ’da Burhaniye 3. Kitap Fuarında, CHP Genel Başkan Yardımıcısı ve Çanakkale Milletvekili Sayın Muharrem Erkek ile Parlamenter Demokrasi Panelinde yer alacak. 28 Temmuz saat 14:00 ‘da ALGEM’de Teşkilatımızla, Seçim ve Seçim Güvenliği Toplantısında Sayın Dr. Şenol Sunat Başkanımız ile birlikte olacağız.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyemiz, Mersin Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi, Sayın Zeki Hakan Sıdalı, 29 Temmuz saat 21:45’te Burhaniye 3. Kitap Fuarında, CHP İzmir Milletvekili Sayın Murat Bakan ile İklim Krizi Panelinde yer alacak.

Zeki Hakan Sıdalı / İYİ Parti Mersin Milletvekili İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyemiz, Genel Başkan Yardımıcımız ve Sakarya Milletvekili, Mali İşler Başkanımız, Sayın Ümit Dikbayır ile 29 Temmuz’da, Balıkesir Teşkilatımızla Genel Başkanımız için yapılan hazırlıklarımızı gözden geçireceğiz.

Yine 30 Temmuz Cumartesi İYİ Parti Ekonomi Politikları Başkanımız Sayın Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Kalkınma Politikaları Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özlale, İl Başkan Yardımcılarımız Mehmet Çalık ve Günay Türküsev ile Genel Başkanımız esnaflarımızı ziyaret ederken, STK’larımıza ziyarette bulunacaklar.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Balıkesir’de, yoğun, , seçim, trafiği, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı