BANDIRMA YENİ SATRANÇ ŞAMPİYONLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Haber
27 Şubat 2022 - Pazar 19:45 Bu haber 2324 kez okundu
 
BANDIRMA YENİ SATRANÇ ŞAMPİYONLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Bandırmadaki okullar, kurslar, dernekler bünyesinde bulunan satranç sporcuları, Türkiye çapında katıldıkları turnuvalarda aldıkları dereceler ile ilgi ve dikkat çekiyorlar.
Bandırma Haberi
BANDIRMA YENİ SATRANÇ ŞAMPİYONLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Katıldıkları turnuvalarda şehrimizi gururla temsil eden, çeşitli yaş ve kategorilerdeki satranç sporcularının eğitim gördükleri dernek ve kulüplere Bandırma Belediyesi de destek veriyor.

Bandırma Satranç Kulübü, 22 – 29 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen; Türkiye Küçükler Satranç Turnuvasına katılmıştı. Turnuvada; Elif Ergun Türkiye 4.’sü, Berrak Bekar Türkiye 10.’su olarak Milli Takım Havuzuna girmeye hak kazandılar. Bandırma Satranç Kulübü öğrencileri Elif Ergun ve Berrak Bekar, öğretmenleri Cemile Yıldırım ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u ziyaret ettiler. Ziyaretçileriyle yakından ilgilenen Başkan, kazandıkları dereceler için tebrik ederek başarılar diledi.

Çeşitli hediyeler ile ziyaretçilerini uğurlayan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Bandırma; kültürün, sanatın, sporun, bilimin, gelişimin en dikkat çekici kentlerinden biri. Biz bu şehrin her çocuğuna güveniyoruz. Başarıya, yeni başarılar için eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMA, YENİ, SATRANÇ, ŞAMPİYONLARIYLA, DİKKAT, ÇEKİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı