Bandırma Belediyesi'nden E-ruhsat uygulaması
Haber
22 Kasım 2022 - Salı 17:30 Bu haber 1551 kez okundu
 
Bandırma Belediyesi'nden E-ruhsat uygulaması
Kurum içi dijital dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Bandırma Belediyesi’nde, ruhsat başvuru süreçlerini daha güvenli ve pratik kılacak E-ruhsat uygulaması 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren hizmete giriyor.
- Haberi
Bandırma Belediyesi'nden  E-ruhsat uygulaması

Bu uygulama ile mal sahibi vatandaşlar veya kanuni vekilleri ruhsat veya yapı kullanım izni başvuruları ve süreç takibi işlemlerini Belediyeye gitmeden online olarak yapabilecekler. Hizmete giren bu uygulama ile başvuruların daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılması ve kağıt tüketiminden tasarruf edilerek yeşil alan kapasitesinin korunması hedefleniyor.

Başkan Tosun: “Dijital dönüşüm sürecek”
Kurumsal dijital dönüşüm çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurarak hizmet üretmeye çalışıyoruz. İnternetin günlük yaşantımıza sağladığı kolaylıkları vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerde kullanmaya başladık. E-ruhsat projemizi de vatandaşlarımızın hizmetine 1 Ocak 2023’den itibaren sunulacak. 5 Aralık 2022 tarihinde projenin lansmanı yapılacak. Bu uygulama ile vatandaşlarımız ruhsat ve yapı kullanım izni ile ilgili işlemlerini Belediyeye gelmelerine gerek kalmadan internet üzerinden çok daha pratik bir şekilde halledebilecek. Vatandaşlarımıza sağlayacağımız kolaylıkların yanı sıra kağıt israfını engelleyerek ülkemizin yeşil alan kapasitesinin korunmasına yerel anlamda katkı sağlayacağız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, Belediyesi'nden, , E-ruhsat, uygulaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı