Bandırma'da 23 Nisan tören ve coşku ile kutlandı
Haber
24 Nisan 2022 - Pazar 16:37 Bu haber 2771 kez okundu
 
Bandırma'da 23 Nisan tören ve coşku ile kutlandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102’nci Kuruluş Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bandırma Cumhuriyet Meydanın’da büyük coşku ile kutlandı.
Bandırma Haberi
Bandırma'da 23 Nisan tören ve coşku ile kutlandı

Tören Cumhuriyet meydanı’nda Ulu Önder Atatürk ve Aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Törene Kaymakam engin Aksakal, BBV Birol Şahin, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan SEREL katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN  Atatürk anıtına çelenk sundu, günün anlam ve önemine belirten konuşasını yaptıktan sonra Bandırma Okulları öğrencilerinin şiir dinletileri ve sırasıyla danslarını ve gösterilerini sergilediler.
Hasan Atlı İlkokulu, Hürriyet ilkokulu, Fatih Orta okulu, Edincik 18 Eylül İlkokulu, Yaman Egeli İlkokulu ve ortaokulu, 17 Eylül ilkokulu okullarının Cumhuriyet meydanında sırayla gösteri ve danslarını sergilediler. Amerikan Kültür Koleji ve Bando ekibi Meydan da ve sahil şeridinde geçiş düzenledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma'da, 23, Nisan, tören, ve, coşku, ile, kutlandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı