Bandırma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 3 yıldır bekliyordu
Haber
29 Kasım 2021 - Pazartesi 19:21 Bu haber 7654 kez okundu
 
Bandırma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 3 yıldır bekliyordu
Bandırma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Kemal Şimşek, düzenlediği basın toplantısında gerek pandemi, gerekse 1/100.000 çevre düzeni planlarının hazırlanması döneminde Balıkesir Tarım İl Müdürlüğünün olumsuz görüş bildirmesinden dolayısı 3 yıldan beri bekleyen Bandırma Sanayi Sitesi 2’inci etap projesiyle ilgili ilgili önemli mesafenin kat edildiğini söyledi.
Bandırma Haberi
Bandırma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 3 yıldır bekliyordu

1/100.000’lük çevre düzeni planlarında kentsel ve bölgesel yeşil alan ve spor alanı olarak işlenen yaklaşık 700 dönümlük mera vasfındaki  alan üzerinde 2.Etap Küçük Sanayi Sitesinin yapılabilmesi için bu alanın kentsel servis alanına dönüştürülmesi gerektiğinin altını çizen Şimşek “Bu konuyla ilgili geçtiğimiz hafta içinde gerek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, gerekse Bandırma Belediye Başkanlığıyla yaptığımız görüşmeler oldukça olumlu geçmiştir. Perşembe günü toplanacak olan Bandırma Belediyesi Meclisi, bahse konu alanın kentsel servis alanına dönüştürülmesine ilişkin kararını alacaktır. Bu güne kadar değişik sebeplerden dolayı akamete uğrayan projemizde kaldığı yerden devam edecektir” ifadesini kullandı.

 

-Katkısı olanlara teşekkür etti

 

Şimşek, proje destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a, Büyükşehir Danışmanı Cemal Öztaylan’a, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a, Siyasi partilerin ilçe başkanları ve STK’larının başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, Küçük, Sanayi, Sitesi, Yapı, Kooperatifi, 3, yıldır, bekliyordu,
Yorumlar
Haber Yazılımı