BAŞARAN: - “2023’TE AK PARTİ İLE; KAZANAN TÜRKİYE, KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK…”
Haber
27 Mart 2022 - Pazar 15:40 Bu haber 3264 kez okundu
 
BAŞARAN: - “2023’TE AK PARTİ İLE; KAZANAN TÜRKİYE, KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK…”
Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı 3 merkezde aynı anda; Balıkesir, Bandırma ve Havran’da “Teşkilat Akademisi Mahalle Başkanları Eğitim Programları”nı gerçekleştirdi.
Siyaset Haberi
BAŞARAN: -	“2023’TE AK PARTİ İLE; KAZANAN TÜRKİYE, KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK…”

“AK PARTİ TEŞKİLATLARI TAM KADRO…”

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" temasıyla Teşkilat Akademisi Mahalle Başkanları eğitim programlarını 3 Merkezde aynı anda; Balıkesir, Bandırma ve Havran’da gerçekleştirdi. “Teşkilat Akademisi Mahalle Başkanları Eğitim Programlarına; Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Ak Parti önceki dönem Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Adil Çelik ve Yavuz Subaşı, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Birol Şahin, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetimi, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları İlçe Başkanları ve 3 Kademe 20 İlçenin Mahalle Başkanları katıldı.

 

“BU HİKAYENİN KAHRAMANI SİZLERSİNİZ…”

 

Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Teşkilat Akademisi Mahalle Başkanları Eğitim Programının açılışında konuşan Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Bizler, 2001’den bugüne kadar, Milletimizin desteğiyle yola çıkan, Türkiye’de yapılamaz, olmaz denilen birçok hizmeti, sessiz devrimleri gerçekleştiren Ak kadrolarız. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz ve bu davanın Kahramanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapanlarız. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Ve bu yol arkadaşlığının getirdiği sorumlulukta sizleri ve bizleri “Bu Hikayenin Kahramanı” yapıyor. Ancak Kahraman olmak kolay değildir. Fedakârlık gerektirir. Diğergamlık gerektirir. Samimiyetle, gayretle çalışma gerektirir. Allah rızası için Serden, candan geçip davaya hizmet gerektirir” dedi.

 

“GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA HEDEF 2023…”

 

Balıkesir Teşkilatı olarak öncelikle yek vücut olmanın önemine işaret eden İl Başkanı Ekrem Başaran, “Ak Kadrolar olarak aynı düşünüp, aynı hareket etmemiz lazım. Bu güne kadar sergilediğimiz uyum ve koordinasyon becerisini geliştirerek, Mahallelerimizdeki Sandık görevimizden İl Yönetimine kadar görev üstlenen, sorumluluk alan her birimizin, “görev kutsaldır hassasiyeti” ile hareket etmesi lazımdır. Büyük AK Parti ailesi olarak hep beraber, aynı dili konuşmalı, 20 yılda yapılan hizmetleri ve ülkemizin geldiği noktayı, 20 yılda Ak Parti’mizin gerçekleştirdiği hizmetleri bıktırmadan anlatmak, gerçekleri ve gelecekte yapacaklarımızı, hayallerimizi, ufkumuzda gördüğümüz Türkiye’yi ve geleceğimizi beklentilerimizi, umutlarımızı milletimize aktarmak gerekir. Sözümüzle, davranışlarımızla,  insanlarımıza, gençlerimize umut vermeliyiz ve aynı hedefe yürümeyi başarmalıyız. Bizim öncelikli Hedefimiz bellidir. Güçlü Türkiye yolunda Hedef 2023” dedi.

 

“KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK…”

 

Teşkilat Akademisi Eğitimlerinin önemine vurgulayan Başkan Başaran, “Bugün bu eğitim programlarımızda edineceğimiz bilgiler, davranış yöntemleri, konuşma ve beden dilimizin nasıl olması gerektiği yönündeki değerli paylaşımları özümsemeli, davranışlarımıza uyarlamalıyız. Bunları yaparsak kazanan önce teşkilatımız ve Ak Parti, sonrasında da milletimiz olacaktır.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞARAN:, - “2023’TE, AK, PARTİ, İLE;, KAZANAN, TÜRKİYE,, KAZANAN, MİLLETİMİZ, OLACAK…”,
Yorumlar
Haber Yazılımı