Başçeşme Mezarlığı Yeni Haliyle Vatandaşlardan Tam Not Aldı
Haber
03 Mayıs 2022 - Salı 06:37 Bu haber 2426 kez okundu
 
Başçeşme Mezarlığı Yeni Haliyle Vatandaşlardan Tam Not Aldı
Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek Ramazan Bayramı Arifesi’ne yetiştirilen Başçeşme Mezarlığı, yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşlar, yakınlarının mezarlarına gösterilen saygıdan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
Bölge Haberi
Başçeşme Mezarlığı Yeni Haliyle Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Balıkesir’in maneviyatı en yüksek mekânlarından olan Başçeşme Mezarlığı, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği düzenleme ve tadilat çalışmalarıyla Ramazan Bayramı arifesine hazır hale getirildi. Arife Günü yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için gelen vatandaşlar; altyapısından üstyapısına kadar her bir detayı özenle baştan aşağıya yenilenen mezarlığa tam not verdiler. Mezarlığın yollarının araçlardan dolayı bozulmaması amacıyla araç girişine sınırlama getirilerek Büyükşehir ve Karesi Belediyeleri tarafından alınan golf arabalarıyla yürümekte zorluk çeken ve gidecekleri mezar uzakta bulunan vatandaşların ulaşımı sağlanıyor. 172 bin metrekare alana kurulan mezarlıkta, gidecekleri mezarlığın yolunu bulamayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan mezarlık bilgi sistemi sayesinde kiosk makinelerin yardımıyla mezarlara kaybolmadan ulaştı. 

Mezarlığın yeni halini çok beğenen vatandaşlar; yakınlarının mezarlarına gösterilen saygıdan ve mezarlığın maneviyatı dikkate alınarak gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başçeşme, Mezarlığı, Yeni, Haliyle, Vatandaşlardan, Tam, Not, Aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı