Başkan Tosun,esnaf odaları temsilcileriyle iftarda biraraya geldi
Haber
16 Nisan 2022 - Cumartesi 14:40 Bu haber 2270 kez okundu
 
Başkan Tosun,esnaf odaları temsilcileriyle iftarda biraraya geldi
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Muhtarlar ve Esnaf Odalarının Başkanlarına Grand Asya Hotelde iftar verdi. İftar programında konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma’nın her alanda gelişmesinde esnaf odaları ve muhtarların önerilerinin önemli olduğunu söyledi.
Bandırma Haberi
Başkan Tosun,esnaf odaları temsilcileriyle iftarda biraraya geldi

Tosun “Yerel yönetim olarak bu güne kadar vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için esnaf odalarının yöneticileri ve muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalar yaptık. Bandırma Belediyesi olarak bunun içinde hep elverişli koşullar oluşturmanın gayreti içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Esnaf Odaları ve muhtarların vatandaşların  ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olduğunun altını çizen Tosun, “Sizler ilçemizde belediyemizin gören gözü, işiten kulağısınız. İlçemizin her türlü ihtiyacını tespit edip vatandaşlarımızın belediyemizin hizmetleriyle buluşmasındaki katkılarınızdan, ortaya koyduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.(Larlara Olay)

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Tosun,esnaf, odaları, temsilcileriyle, iftarda, biraraya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı