BELEDİYE DESTEK EĞİTİM KURSU LGS'DE BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
Haber
02 Ağustos 2022 - Salı 13:44 Bu haber 3403 kez okundu
 
BELEDİYE DESTEK EĞİTİM KURSU LGS'DE BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
2021 yılında yapımı tamamlanan yeni binasıyla Bandırma ve bölge halkına ücretsiz destek eğitim hizmeti veren Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kursu, Atatürk gençliğini geleceğe taşımaya devam ediyor. Yıl boyunca LGS sınavına hazırlanan öğrencilerin 109’u Bursa Anadolu Lisesi, Enerjisa Bandırma Fen Lisesi, Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere bir çok devlet okullarına yerleşmeye hak kazandı.
- Haberi
BELEDİYE DESTEK EĞİTİM KURSU LGS'DE BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ

 

 

2021 yılında yapımı tamamlanan yeni binasıyla Bandırma ve bölge halkına ücretsiz destek eğitim hizmeti veren Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kursu, Atatürk gençliğini geleceğe taşımaya devam ediyor.Uzman kadrosuyla yıl boyunca eğitim veren  Destek Eğitim Kursunda eğitim alan öğrencilerin bir çoğu, Enerji Sa Fen Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi  ve devlet okullarına yerleşmeye hak kazanandı.

Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kursu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı boyunca toplam 320 ortaöğretim 7. ve 8. sınıflara, uzman eğitim kadrosuyla ücretsiz destek eğitim hizmeti sağladı.

Yıl boyunca LGS sınavına hazırlanan öğrencilerin 109’u Bursa, Bandırma ve Erdek’te bulunan devlet okullarına yerleşmeye hak kazandı. Öğrencilerin yerleştiği okullar: Bursa Anadolu Lisesi,  Enerjisa Bandırma Fen Lisesi, Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bandırma Anadolu Lisesi, Kemal Pireci Anadolu Lisesi, Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi, Erdek Anadolu Lisesi, Akşemsettin MTAL, Haydarçavuş MTAL, Bandırma MTAL, Edincik Recep Gencer MTAL, Borsa İstanbul MTAL, Hafsa Sultan MTAL.

2022-2023 eğitim-öğretim yılında da Ortaöğretim 7. ve 8. sınıflara yönelik ücretsiz eğitim hizmeti verecek olan Destek Eğitim Kursu, aynı zamanda üniversiteye geçiş sınavı için bu yıl ön kayıt almaya başladı. Kurs fiyatlarının karşılanamayacak ölçüde olması, eğitimde fırsat eşitliği gibi sosyal dengeyi sağlama noktasında vizyonunu belirleyen Bandırma Belediyesi, hem liseye hem de üniversiteye geçiş sınavında öğrencilerin ve ailelerin yanında olarak hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BELEDİYE, DESTEK, EĞİTİM, KURSU, LGS'DE, BAŞARI, ÇITASINI, YÜKSELTTİ,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
BELEDİYE DESTEK EĞİTİM KURSU LGS'DE BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
BELEDİYE DESTEK EĞİTİM KURSU LGS'DE BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
Yorumlar
Haber Yazılımı