Belediyelere seçim ayarlı talimat
Haber
23 Aralık 2021 - Perşembe 16:33 Bu haber 3483 kez okundu
 
Belediyelere seçim ayarlı talimat
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin belediyelerine '2023' talimatı verdi. Erdoğan, 'Muhalefet belediyeleri bizim yaptığımız işleri kendilerine mal ederek idare ettiler' dedi.
Siyaset Haberi
Belediyelere seçim ayarlı talimat

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da düzenlenen "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu.

Erdoğan, belediye başkanlarına hitaben "Sizleri, yeşil kalkınma devrimimizi desteklemeye davet ediyorum. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet eden, eser üreten, yatırım yapan her belediyeyi destekledik, destekliyoruz. Sizlerden talebim, tüm çalışmalarınızı 2023 seçimlerine göre ayarlamanızdır. Aşmamız gereken ilk bent 2023'tür." açıklamasında bulundu.

Erdoğan, “Muhalefet belediyeleri bizim yaptığımız işleri kendilerine mal ederek idare ettiler” ifadelerini kullandı.

PARTİSİNİN BELEDİYELERİNE UYARI

Partisinin belediyelerine de uyarıda bulunan Erdoğan, “İmar planlarından bindiğiniz araca, ihalelerden özel hayatınıza kadar her konuda kendisine ve bize söz getirecek en küçük bir şüpheye, şatafat, israf, kibir görüntüsüne meydan vermemelisiniz” dedi.

HER AN TOPRAĞA YAKIN OLMAK...

Erdoğan “Aile, mahalle ve komşuluk kültürünü ihya eden örnek yerleşim alanları kurulacak; dikey değil, yatay, topraktan geldik toprağa döneceğiz, her an toprağa yakın olmak bizim için en ideal imar şeklidir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Belediyelere, seçim, ayarlı, talimat,
Yorumlar
Haber Yazılımı