BEM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN PALAZ'A DAVA
Haber
16 Mart 2022 - Çarşamba 12:59 Bu haber 2248 kez okundu
 
BEM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN PALAZ'A DAVA
Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın maliyetlerini öne sürerek işten çıkardığı ve mahkeme kararıyla işlerine geri dönen sözleşmeli memurlarla ilgili bir hukuk girişimi de BEM-BİR-SEN’den geldi.
Bölge Haberi
BEM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN PALAZ'A DAVA

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın hiçbir gerekçe olmadan işten çıkarttığı sözleşmeli memurların yargı kararıyla geri dönmesine rağmen işe alımlarının gerçekleşmediğini belirten BEM-BİR-SEN Balıkesir Şube Başkanı Cenk Davulcu, “Hak, hukuk, adalet diyenlerin gerçek yüzü gün yüzüne çıkıyor. Her şey çok mu güzel oldu?” şeklinde sosyal medyadan tepki gösterdi.

 

BEM-BİR-SEN’DEN

PALAZ’A DAVA

İşten çıkartılan sözleşmeli memurların aynı zamanda BEM-BİR-SEN üyesi olduğunu ve işten çıkartılmaları sendika olarak yargıya taşıyacaklarını belirten Cenk Davulcu, “Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, belediyeye maliyetleri yüksek oluyor gerekçesiyle üç sözleşmeli memuru işten çıkarmıştır. Yargı bu kararı iki kez bozmasına ve işe iade kararı vermesine rağmen İbrahim Palaz hukuk tanımaz tutumuyla çalışanları işe almamıştır.

 

İŞTEN ÇIKARTILDIĞI İÇİN

TEDAVİSİ YARIM KALDI

 

İşten çıkartıldıkları için aylarca hiçbir geliri olmadan yaşama çalışan memurların, bu süreçte tedavileri yarım kalmış, borçlarını ödeyememiş ve büyük bir mağduriyet yaşamıştır. Her şey çok güzel olacak diyerek insanlardan oy isteyenlerin gücü eline alınca yaptıkları bu gaddarlığa bizde izin vermeyeceğiz. İbrahim Palaz’ın bu hukuksuz davranışı karşısında dava açarak üyemizin hakkını savunacağız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEM-BİR-SEN'DEN, BAŞKAN, PALAZ'A, DAVA,
Yorumlar
Haber Yazılımı