Bıktık,siyasi tezgah ve oyun yine devrede.!
Haber
02 Nisan 2022 - Cumartesi 16:01 Bu haber 2383 kez okundu
 
Bıktık,siyasi tezgah ve oyun yine devrede.!
2023 yılında gerçekleşecek C.Başkanlığı ile milletvekilliği genel seçimleri yanı sıra 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde 'il olacak ilçeler tombalası İstanbul medyası tarafından başlatıldı.81 ilin 922 ilçesi arasında kura çekilip ilçeler umutlandırılıyor. Bandırma'da da bu oltaya gelmeye hazır çok kişi ve çevrenin var olması dikkat çekiyor.
Türkiye Haberi
Bıktık,siyasi tezgah ve oyun yine devrede.!

İstanbul medyası yine her seçim döneminde yaşadığımız ve tanık olduğumuz gibi seçim öncesi il olacak ilçeler haberleri yapmaya, ilçe isimlerini paylaşmaya başladı.

Bandırma,bu siyasi vaatlere hiç yabancı değil. 'Düşün peşime.İktidar olalım,yıllardır yenmiş hakkınızı biz gerçekleştireceğiz' sözleri ile yakında  siyasetin aktörleri ve siyasi partiler de bu bıktırıcı oyunda sahne alacaklardır.

Balıkesir'de de iki ilçe vitrine konuyor:Edremit ve Bandırma.!

Bu konuda gerekçe üç aşağı-beş yukarı aynı. Sosyo-ekonomik gelişkinliğimiz,stratejik önemimiz,büyükşehrin kifayetsizliği ve yetersizliği,geniş coğrafya vs..vs..

Umut fakirin ekmeği ye babam ye..Yetir ki,seçim zamanı vatandaş peşimize düşsün,sandıklar oylarla taşsın,iktidar olalım.Nasıl olsa iktidar olduktan sonra mazeret bitmez.'Biz yapacaktık amma ' ile başlayacak sözlere alışığız..

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bıktık,siyasi, tezgah, ve, oyun, yine, devrede.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı