BİRİMİZ BİN, BİNİMİZ ORMAN OLSUN.
Haber
23 Mart 2022 - Çarşamba 15:11 Bu haber 2550 kez okundu
 
BİRİMİZ BİN, BİNİMİZ ORMAN OLSUN.
Ak Parti MKYK Üyesiz Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Sındırgı ilçesini ziyaret etti.
Siyaset Haberi
BİRİMİZ BİN, BİNİMİZ ORMAN OLSUN.

Milletvekili Uygur, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Uygur, onların taleplerini dinledi.

Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay ve Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’la Sındırgı Meydan da vatandaşlara fidan dağıtan Milletvekili Uygur, Sındırgılı hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Orman Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte ilçe protokolü ve vatandaşla birlikte fidan diken Uygur, “Fidanlarımızı paylaşalım ki geleceğin ormanında hepimizin el izi olsun. Toprakla buluşulacağımız bu fidanlar memleketimize can olsun. ‘Birinizin elinde bir fidan varken kıyamet kopuyor olsa bile derhâl onu diksin.’ buyurmuş Peygamber Efendimiz. Yol rehbersiz, dağ ormansız olmaz. Ele geçen her fidan toprağa kavuşturulmalı ki birimiz bin, binimiz orman olsun.” Dedi.

Sındırgı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına 3. defa seçilen Halil Güner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, BASKİ Sındırgı İşletme Şefliğini ve Sındırgı Esnafını ziyaret eden Milletvekili Uygur çalışmalarında kolaylıklar dileyip; esnaf ve vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dinledi.

Ziyaretleri sırasında Milletvekili Uygur’a Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti Sındırgı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Kaya, Arif Erdoğan ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güler eşlik etti.

Dönüş yolunda Sındırgı Taşköy Mahallesi kahvehanesine çat kapı ziyarette bulunan Milletvekili Uygur, çok sıcak karşılandı, mahalleliyle uzun uzun sohbet etti. “Misafir dokuz kısmeti ile gelirmiş, birini alır sekizini bırakırmış. Taşköy Mahalle kahvesine çat kapı misafir olduk. Kısmetimizde hoş sohbet yanında demli bir çay vardı. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için kıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim.” Dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BİRİMİZ, BİN,, BİNİMİZ, ORMAN, OLSUN.,
Yorumlar
Haber Yazılımı