Bordo Beyaz Bayraklarla ile Kentimiz şenlendi
Haber
04 Nisan 2022 - Pazartesi 15:33 Bu haber 3198 kez okundu
 
Bordo Beyaz Bayraklarla ile Kentimiz şenlendi
1.ligde başarılı sonuçlarla taraftarının ve kentin yüzünü güldüren Bandırmaspor bayrakları ile şenlenen Bandırma'da Belediye Başkanı Tosun,indirilmiş bayrakların yeniden yerlerine asılacağını vurguladı.
Bandırma Haberi
Bordo Beyaz Bayraklarla  ile Kentimiz şenlendi

Şampiyonluğa giden iki takım; Bandırmaspor ve Trabzonspor’un birlikte asılan bayraklarını UEDAŞ direkleri devirmesi ihtimaline karşı kaldırmıştı. İki takımın da değerli taraftarları arasında UEDAŞ’ın bayrakların indirimesinin yanlış anlaşılması sonucunda olayların farklı yönlere evrilmesine engel olmak için Meclis Üyelerimizden Adem Yılmaz ve Onur Çon öncülüğünde taraftar gruplarından sözcüler Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un makamında buluştular. Bayrakların indirilme nedeninin taraftarlardan kaynaklı olmadığı anlatıldı. UEDAŞ’a zarar vermeyecek yerler belirlenerek bayraklar tekrar asılacak.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Bandırmasporumuz süper lig yolunda şampiyonluğa oynaması hepimizi sevindiriyor ve heyecanlandırıyor. Bandırmaspora verilen desteklerin boşa gitmediğini görmek bizi daha da mutlu ediyor. Kentimizde hem Bandırmasporu hem de Trabzonsporu destekleyen kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz var. Trabzonspor da Süperlig’de şampiyonluğa yürüyor. Taraftar temsilcilerimizle sıcak dostluk çayımızı yudumladık ve şampiyonluğu konuştuk. İki takımın değerli taraftarları dostlukla kucaklaştılar. İnşallah Bandırmasporumuzun da şampiyonluğuyla iki takım taraftarı birlikte kutlama yapar. İki kulübümüze de şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bordo, Beyaz, Bayraklarla, , ile, Kentimiz, şenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı