Derbi için geri sayım başladı
Haber
13 Aralık 2021 - Pazartesi 16:19 Bu haber 3054 kez okundu
 
Derbi için geri sayım başladı
TFF 1. Lig'de heyecan 17. hafta maçları ile sürecek. Bu kapsamda Bandırmaspor evinde Balıkesirspor ile karşılaşacak.
Spor Haberi
Derbi için geri sayım başladı

TFF 1. Lig'de futbol şöleni 17. hafta karşılaşmaları ile devam edecek. Ara haftada oynanacak müsabakalar ile fikstür iyice sıkışacak. Bu kapsamda Bandırmaspor ile Balıkesirspor takımları karşı karşıya gelecek. 


Bandırmaspor - Balıkesirspor maçı 15 Aralık 2021 Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşma saat 13:30'da başlayacak. Derbi Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

 

BANDIRMASPOR - BALIKESİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?


Bandırmaspor - Balıkesirspor maçı TRT Sport'dan naklen yayınlanacak. Sporseverler karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

 

BANDIRMASPOR - BALIKESİRSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?


Bandırmaspor - Balıkesirspor maçını hakem Ömer Faruk Turtay yönetecek. Turtay'ın yardımcılıklarını Cemal Alpay ve Mehmet Şengül yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Adem Cinek görev alacak.

 

Bandırmaspor'da 3 oyuncu kadro dışı bırakıldı

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel oyuncularımızdan Gökay Güney ve Veysel Sapan süresiz olarak kadro dışı bırakılmış ve kendilerine izin verilmiştir. Michel Landel ise bir sonraki karara kadar süreli olarak kadro dışı bırakılmış olup; antrenmanlarına takımdan ayrı planlanmış şekilde devam edecektir." ifadesine yer verildi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Derbi, için, geri, sayım, başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı