Dereceye Giren Modern Pentatlon Sporcularından Ziyaret
Haber
26 Aralık 2021 - Pazar 00:24 Bu haber 3431 kez okundu
 
Dereceye Giren Modern Pentatlon Sporcularından Ziyaret
Bandırma Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Modern Pentatlon İl Temsilcisi İzzettin Çalışır, Milli Takım Antrenörü Mehmet Yıldırım ve Bandırma İlçe Spor Müdürlüğü Modern Pentatlon Sporcuları Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ettiler.
Spor Haberi
Dereceye Giren Modern Pentatlon Sporcularından Ziyaret

Ziyarette Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarının sürdüren Modern Pentatlon sporcularının girmiş oldukları yarışmalarda derece yapan öğrenciler hakkında Başkan Av. Tolga Tosun’a bilgi verdi. Ayrıca çalışmalarında malzeme ve ekipman desteği ve sporcuların turnuva ve yarışmalara katılabilmesi için ulaşım desteği sağladığı için teşekkür etti.

 

Sporcularla sohbet edip hepsini tebrik eden Başkan Av. Tolga Tosun: “Bandırmamız spor kentidir. Bandırmamızda her alandaki sporu, sporcularımızı ve kulüplerimizi destekliyoruz. Bandırmamızı Pentatlon alanında temsil ederek dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, sporculara hediyelerini takdim ederek, başarılarının devamını diledi. Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Eren Ülkü’de hazır bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dereceye, Giren, Modern, Pentatlon, Sporcularından, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı