Dr.Panç:Feribot iptallerini kabul etmiyoruz.!
Haber
25 Nisan 2022 - Pazartesi 01:34 Bu haber 3730 kez okundu
 
Dr.Panç:Feribot iptallerini kabul etmiyoruz.!
Bandırma CHP İlçe Başkanı Dr.Selim Panç, yaptığı basın açıklamasıyla Bandırma-Yenikapı İDO feribot seferlerinin İDO Yönetimi tarafından tek taraflı durdurulmasına şiddetle karşı çıkarak, iptal kararının geri alınmasını istedi.
Bandırma Haberi
Dr.Panç:Feribot iptallerini kabul etmiyoruz.!

"Şehrimizde uzun yıllardır hizmet veren Bandırma-Yenikapı Feribot seferleri ani bir kararla durduruldu.
 
Yaya olarak yolcuların bu hattı kullanabileceği fakat araçla yolculuğun artık planlanmadığını öğrendik. Öte yandan yeni açılan Çanakkale Köprüsü'nden geçen yolcu sayısını arttırmak için, köprü açılışının hemen akabinde Çanakkale Feribotlarına 117 zam yapılmıştı. Bu zam haberinin hemen ardından da Bandırma Feribotu'nun hizmetten çekilmesi, Bursa Osmangazi Köprüsü'nün işletmecisinin daha çok kazanması için mi halkın aldığı hizmetin elinden alındığı sorusunu akıllara getirmektedir.
 
Bandırma, İstanbul ile ticari ve sosyal bağları yüksek bir şehirdir. Bu anlamda bu hizmetin geri çekilmesi alenen Bandırma'nın hiçe sayılmasıdır. Bitmeyen Viyadukleri, ölüm kavşakları ile ulaşım konusunda zaten hizmetten mahrum bırakılan Bandırma Halkı, bu kararla birlikte birkez daha cezalandırılmıştır.
 
Feribot iptallerini kabul etmiyoruz. İptal kararının en kısa zamanda geri alınmasını kamuoyu adına dile getiriyoruz."
Kaynak: Editör:
Etiketler: Dr.Panç:Feribot, iptallerini, kabul, etmiyoruz.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı