EMPERYALİZMLE MÜCADELE EDEN EMEKÇİ KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Haber
07 Mart 2022 - Pazartesi 17:53 Bu haber 2732 kez okundu
 
EMPERYALİZMLE MÜCADELE EDEN EMEKÇİ KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Vatan Partisi Öncü Kadın Balıkesir İl Başkanı Eliz Ece Albayrak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Siyaset Haberi
EMPERYALİZMLE MÜCADELE EDEN EMEKÇİ KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN!

‘‘Emperyalizmin piyonlarına karşı Türk Kadını dimdik ayakta. Bugün kadın üzerinden yürütülen kadını kimliksizleştirme, kadını değersizleştirme projesinin önüne geçiyoruz.

 

Türk Kadını medeniyetler boyunca liderlik yapmış, cephelerde göğüs göğüse savaşmış ve Cumhuriyet Devrimlerimizde önemli görevler almıştır. Türk Kadını geçmişten bugüne büyük zaferler kazanmış düşmanı yenilgiye uğratmıştır. Türk Kadını güçlüdür.

 

Yine bugün ABD’nin HDP-PKK olarak, ya da yarın başka ad altında istedikleri kadar düşmanın topuyla tüfeğiyle saldırsınlar, sonları aynı olacak. İrademiz karanlık hainlikleri yenecek, PKK terörünü ve devletimizin varlığına kasteden cümle ihaneti bitireceğiz. Diyarbakır annelerinin haklı mücadelesi bunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bunu Cumhuriyet Devrimimizin bize kazandırdığı yüksek donanımla başaracağız.

 

Kadınlar üretiyor. Kadınlar üretmeye devam edecek. Kadına şiddete karşı tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Kadını ezdirmeyecek, kadının aşağılanmasına asla izin vermeyeceğiz. Kadınlar üzerinde yürütülen ideolojik baskınlarla savaşıyoruz ve biz kazanacağız. Mor Kadın değil devrimci kadın diyoruz. Fonlanan kadın değil milli kadın diyoruz.

 

Yarınları yaratan bütün kadınların; Balıkesir’in fabrikada, tarlada, iş yerinde, okulda alın teriyle çalışan kadınlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!

Bağımsızlık, özgürlük, eşitlik mücadelesinde kaybettiğimiz kadınlarımıza söz veriyoruz.

Esma gibi Çevik, Songül gibi Yakut, Aybüke gibi Yalçın olacağız.

Atatürk Devrimlerini tamamlayacağız.’’

Kaynak: Editör:
Etiketler: EMPERYALİZMLE, MÜCADELE, EDEN, EMEKÇİ, KADINLARIN, GÜNÜ, KUTLU, OLSUN!,
Yorumlar
Haber Yazılımı