GENÇLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR
Haber
04 Temmuz 2022 - Pazartesi 00:37 Bu haber 2379 kez okundu
 
GENÇLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR
Türkiye Gençlik Vakfı Balıkesir İl Temsilciliği her yıl yaptığı Yaz Okulu’nu bu yıl on ilçede 1500 ortaokul öğrencisiyle gerçekleştiriyor. Toplam yedi hafta sürecek olan program hafta içi beş gün sabah 9:00’da başlayıp akşam 16:00’a kadar devam ediyor.
Bölge Haberi
GENÇLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

 

Öğleden önce Değerler Eğitimi, Kur-an’ı Kerim / Elif – Ba çalışmaları, Adab-ı Muaşeret kuralları ve temel dini bilgiler eğitimleri veriliyor. Öğleden sonra da futbol, voleybol, basketbol, atletizm, badminton, eskrim, judo, karete, masa tenisi, satranç, okçuluk ve yüzme sporları yapılıyor. Ve bütün eğitimler tamamen ücretsiz.

                TÜGVA Balıkesir İl Başkanı Beşir ISLAK şunları ifade etti : Her fırsatta söylediğimiz gibi, gençler bu şehrin ve bu ülkenin geleceğidir. Bizler geleceğe milli ve manevi değerlerimizle yürümek istiyoruz. Onun için ilmi, teknik, sportif tüm eğitimleri binlerce yıllık tarihsel kodlarıyla beraber veriyoruz. Mottomuz, geleneğimizi kuşanarak geleceğe yürümek. İşte bu gençlerle geleneğimizi kuşanacak, çağın gerekli teknik donanımıyla donanacak ve geleceğe yürüyeceğiz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: GENÇLER, EĞLENİRKEN, ÖĞRENİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı