Gönen MYO Yerleşkesinde TÜB 2. Hatıra Ormanı Etkinliği
Haber
18 Kasım 2022 - Cuma 12:22 Bu haber 1751 kez okundu
 
Gönen MYO Yerleşkesinde TÜB 2. Hatıra Ormanı Etkinliği
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Gönen Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes” sloganıyla Trakya Üniversiteler Birliği Hatıra Fidanlığı etkinliği gerçekleştirildi.
Çevre Haberi
Gönen MYO Yerleşkesinde TÜB 2. Hatıra Ormanı Etkinliği

 İlki 2020 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu yıl TÜB 2. Hatıra Ormanı ismiyle ikincisi düzenlenen etkinliğe Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Murat Yöndem, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Ethem Gökboğa, Gönen MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. 

Etkinlikte Gönen MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık ve Gönen Kaymakamı Arslan Yurt günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından fidan dikimine geçildi. Etkinlik öğrencilerin gerçekleştirdiği halk oyunları gösterileri ve yemek ikramlarıyla son buldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gönen, MYO, Yerleşkesinde, TÜB, 2., Hatıra, Ormanı, Etkinliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı