GÖNÜLLÜLÜK TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI
Haber
26 Kasım 2021 - Cuma 15:00 Bu haber 2446 kez okundu
 
GÖNÜLLÜLÜK TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla "Gönüllülük" temalı fotoğraf yarışması düzenlendi.
Bölge Haberi
GÖNÜLLÜLÜK TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI

Gönüllülüğün tanıtılması, yaygınlaştırılması, desteklenmesi, teşvik edilmesi ve böylece; gençleri, yaşadıkları topluma karşı daha sorumlu olmaya, bir arada hareket etmeye ve gönüllü olmaya yönlendirmek amacıyla; fotoğraf sanatına meraklı gençler ve amatör fotoğrafçılara yönelik “Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması” gerçekleştirilecek. Yarışma konuları; Afet ve Acil durum, Çevre, Eğitim, Kültür ve Turizm, Sağlık ve Sosyal Hizmetler ile Spor olarak belirlendi.

 

Yarışmaya katılım ücretsiz olup, Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması’na 17-29 Yaş aralığındaki tüm gençler katılabilecektir. Fotoğraflar “Gönüllülük” temalı olmalıdır. Yarışmaya her katılımcı, en fazla 1 (bir) adet fotoğrafla katılabilir. Belirtilen tema çerçevesinde fotoğraflar sayısal (dijital) renkli veya siyah beyaz olabilir. Başvurular https://linktr.ee/gsb_balikesirbm75yilgm adresinden Online olarak yapılacaktır.

 

Değerlendirme sonucu dereceye giren katılımcılara uygun görülen hediyeler verilecek olup, “Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması”nda Birinci olanlara Akıllı Saat-Kitap-Tişört, İkinci olanlara 10000 mAh Taşınabilir Güç Bankası-kitap-Tişört, Üçüncü olanlara 500 mAh Taşınabilir Güç Bankası-kitap-Tişört ödülü verilecektir. Seçici kurul gerekli gördüğü takdirde mansiyon ödülü de verebilir.

 

Başvuru Başlangıç                             : 26 Kasım 2021

Başvuru Bitiş                                       : 03 Aralık 2021

Sonuçların Açıklanması                      : 04 Aralık 2020

Kaynak: Editör:
Etiketler: GÖNÜLLÜLÜK, TEMALI, FOTOĞRAF, YARIŞMASI, BAŞLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı