Güçlenerek döndüler
Haber
29 Mart 2022 - Salı 16:23 Bu haber 3270 kez okundu
 
Güçlenerek döndüler
Bandırma Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan Meclis Üyeliklerinin düşürülmesi talebi ile oylanan, İyi Partiden seçilen Meclis Üyesi Basri Ersan Kırbaş’ın Ak Parti ailesine katılması ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
Bandırma Haberi
Güçlenerek döndüler

 

Doğan; “Ak Parti ailemiz büyümeye devam ediyor, 2019 Yerel seçimleri ile İyi Partiden Meclis üyesi olarak seçilen Basri Ersan Kırbaş arkadaşımız bugün Ak Parti ailemize katıldı. CHP’nin Balıkesir genelinde yapmak istediği Siyasi Oyunlar her zaman olduğu gibi bugünde kendi ayağına dolandı. CHP’nin her yerde olduğu gibi hizmet etmek değil, yapılan hizmete engel olmak istemek düşüncesini yapılan son oyunlar ile birlikte iyice idrak eden Basri Ersan Kırbaş arkadaşımız da bu siyasi oyunlara dur demek için büyümeye ve gelişmeye devam eden ailemize katıldı. Kendisine Ak Ailemize hoş geldin diyorum.” Ded.

Basri Ersan Kırbaş yaptığı açıklamada; “Son bu süreçte yaşanan olaylardan sonra gördüm ki Millet İttifakı’nın asıl amacı hizmet etmek değil, yapılan hizmeti engellemekmiş. Ancak yapılan bu siyasi oyunlara yargı dur dedi. Hak eden hak ettiği yerlere geri döndü. Bir tarafta Ak Parti, Cumhur İttifaki ailesi hizmet etmeye çalışırken diğer tarafta yapılan bu hizmetleri engellemek amacıyla varolan bir grup olmuşmuş bizde bunu kabul edemedik. Şimdi Ak Parti ailesi ile birlikte hizmet edenlerin safında bizde şehrimize hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Güçlenerek, döndüler,
Yorumlar
Haber Yazılımı