Gülen'in öldüğü iddiaları güçleniyor
Haber
19 Kasım 2021 - Cuma 00:21 Bu haber 2416 kez okundu
 
Gülen'in öldüğü iddiaları güçleniyor
FETÖ elebaşı Gülen'in zehirlendiği, koronaya yakalandığı bilgisinin ardından bir de kalp spazmı geçirdiği iddia edildi. Terör örgütü yöneticileri örgütte kopmaların yaşanmasından korktuğu için Gülen'in 5 ay önce çekilen videosunu dün yeniymiş gibi yayınladı.Gülen'in zehirlendiği ve öldüğü iddiaları güçleniyor.
- Haberi
Gülen'in öldüğü iddiaları güçleniyor

15 Temmuz hain darbe girişiminin müsebbibi terör örgütü FETÖ ve örgütün bir numarası Fetullah Gülen'in şu sıralar başı fena dertte... Gülen, önce zehirlendi, ardından koronaya yakalandı, daha sonra da kalp spazmı geçirdiği iddia edildi. Örgüt elebaşı Gülen'in sağlık durumu kötüleşince, örgütte panik ve iç savaş başladı. Örgütün dağılmasından korkan yöneticiler terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in videolarını yeniymiş gibi yayınladı.

 

FETÖ'DE KAOS BAŞLADI

 

TV 100'ün iddiasına göre stihabarat birimleri Pensilvanya'daki malikinade son bir haftadır yaşananların detaylarına ulaştı. 

İddiaya göre örgütün elebaşı Fetullah Gülen geçtiğimiz hafta ilk olarak kalp spazmı geçirdi. Bu gelişmenin duyulması örgütte moral bozukluğuna neden oldu.

 

Örgüt yöneticileri hemen FETÖ elebaşının kahve içerken bir fotoğrafını yayınladı. Bu fotoğrafın kurgu olduğu Gülen'in önünde duran kahve fincanında gizliydi. İstihbarat birimlerine göre örgüt elebaşı hiç kahve içmiyordu.

 

ÖRGÜT YÖNETİCİSİ İSTİFA ETTİ

 

İddiaya göre Pensilvanya ikinci şoku Gülen'in zehirlenmesiyle yaşadı. Bu gelişme üzerine Molla diye tabir edilen bir örgüt yöneticisi intihar etti. 

Pensilvanya'daki malikanenin dünyayla irtibatı tamamen kesildi. Bu kez de elebaşının koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

Büyük panik yaşayan örgüt yöneticileri Gülen'in sağlık durumunun iyi olduğu imajı vermek için dün bir video yayınladı. Videonun 5 ay önce çekildiği ortaya çıktı. 

 

LİDERLİK SAVAŞI KIZIŞTI

 

80 yaşındaki örgüt elebaşının sağlık durumunun kötüyle gitmesi liderlik savaşını da kızıştırdı. 

Gülen'den sonra yerine geçecek isim olarak bilinen 'Hamza' kod adlı Mustafa Özcan'ın son gelişmeler üzerine işi şansa bırakmamak için harekete geçtiği öğrenildi.

 

Kendisine rakip olarak gördüğü üst düzey örgüt yöneticisi Mehmet Ali Şengül'ün ölümünde etkisi olduğu konuşulan Özcan'ın bu yolla örgüte göz dağı verdiği biliniyor. 

 

Örgütün finans ağının başında olan Özcan'ın örgüt üyelerine Gülen'in sağlık durumunun ağırlaşmasının ardından elebaşına hitap edildiği gibi kendisine de 'Efendim' diye hitap edilmesini istediği de gelen bilgiler arasında. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gülen'in, öldüğü, iddiaları, güçleniyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı