Happy Moon’s Grup 46. şubesini Bandırma’da açtı
Haber
12 Şubat 2022 - Cumartesi 18:55 Bu haber 4931 kez okundu
 
Happy Moon’s Grup 46. şubesini Bandırma’da açtı
Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 23. yılında yeni şubeler açarak büyümesini sürdürüyor. Happy Moon’s Grup 46. Şubesini Bandırma’da açtı.
Bandırma Haberi
Happy Moon’s Grup 46. şubesini Bandırma’da açtı

600 metrekarelik alan üzerinde kurulu olan ve 334 kişi kapasiteye sahip yeni restoran, 45 kişilik deneyimli ekibiyle hizmet vermeye başladı. Happy Moon’s Cafe; İtalya, Meksika, Amerika ve Türk lezzetlerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Happy Monn’s ?
İlk olarak 1999 yılında Kadıköy’de hizmet vermeye başlayan Happy Moon’s, konuklarını kendi evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlayarak, kaliteli ve taze ürünleri, hijyen kurallarına uyarak, en kısa zamanda en lezzetli şekilde servis ederek, ulaşılabilir lüks kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayarak dünya markası olma misyonuyla yolla çıktı. Bu gelişimi sağlamak için ise yenilikçi yaklaşımıyla konukseverlik, kalite ve tazelik, hijyen, iş güvenliği, en kısa süre de servis, lezzet, ulaşılabilir fiyat gibi konuları temel değer olarak belirlemiştir. Eklektik bir menü yapısına sahip olan Happy Moon’s Cafe; Türk, İtalyan, Meksika, Amerika ve lokal lezzetlerinden oluşan 200’ün üzerinde çeşide sahip menüsüyle, 08:00’den 24:00’e kadar işleyen bir yapıdır. Şubelerimiz, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra misafirlerinin gelip kahvelerini içebilecekleri, 20’nin üzerinde günlük üretilen pastalardan yiyip iyi vakit geçirebilecekleri ev ve iş yeri dışında üçüncü bir adrestir.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Happy, Moon’s, Grup, 46., şubesini, Bandırma’da, açtı,
Yorumlar
Haber Yazılımı