Kahramanlar Tarih Yazar! Destanı da Kahramanlar Yazar!
Haber
13 Temmuz 2022 - Çarşamba 19:56 Bu haber 2007 kez okundu
 
Kahramanlar Tarih Yazar! Destanı da Kahramanlar Yazar!
Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı,2016 yılında gerçekleştirilen FETÖ’cü 15 Temmuz darbe kalkışmasının sıradan bir askeri darbe teşebbüsü olmadığın dikkat çekerek,15 Temmuz kalkışmasıyla ülkenin farklı mecralara sürüklenmek istendiğini ve Başkomutan Erdoğan’ın öncülüğünde millet ile şehit düşen Ömer Halisdemir’lerin direnişi ile asker üniformalı teröristlerin bozguna uğratılarak zafer elde edildiğini vurgulayarak darbecileri lanetledi.
Siyaset Haberi
Kahramanlar Tarih Yazar! Destanı da Kahramanlar Yazar!

AK Parti Balıkesir milletvekili Yavuz Subaşı,basın açıklamasında şöyle dedi:

 

 “Bugün Millet olarak, omuz omuza, bayrağımıza, bağımsızlığımıza kastedenlere tarihi bir ders verdiğimiz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü. Temmuz 2016’da Kahraman Milletimiz yeni bir destan yazdı. Temmuz 2016 tarihinde yaşanan ihanete karşı Vatanını, Devletini, Demokrasiyi savunurken hayatını kaybeden 251 kahraman şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Egemenlik hakkının gerçek sahibi olan Milletimiz, tarihe geçen bir dayanışma ile destan yazmıştır.

 

Gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Güçlü Liderliği gerekse Aziz Milletimizin muhteşem dayanışması ile gelecek kuşaklara örnek bir Demokrasi ve Dayanışma Mücadelesini hep birlikte sergiledik. O gece darbecilere direnmek için sokaklara, meydanlara, saldırganların yöneldiği her yere akın akın koşan milletimizin her bir Ferdine şükranlarımı sunuyorum. Kahramanca verdikleri mücadele sonucu Gazilik unvanı ile şereflenen kardeşlerime Rabbimden sağlık ve afiyetler temenni ediyorum.  Milletin kaderini, Milletin haricinde başka hiçbir unsurun belirleyemeyeceğini dünyaya bir kez daha gösteren vatan ve demokrasi sevdalılarını selamlıyorum.

 

15 Temmuz’da ne oldu?

Ne yapmak istediler?

 

15 Temmuz, asla sıradan bir darbe girişimi değildir. Arkasında çok büyük hesapların olduğu, gerçekleştiğinde ülke ve millet olarak bambaşka mecralara sürükleneceğimiz tarihi bir kırılma noktasıdır, 15 Temmuz. 15 Temmuz gecesi yazılan kahramanlık destanı, tarihte gösterdiğimiz onurlu ve şerefli duruşun bugüne tezahürüdür. Malazgirt ‘te ne olmuşsa, 15 Temmuz’da o olmuştur. Kosova’da, Niğbolu’da ne olmuşsa, 15 Temmuz’da o olmuştur. İstanbul’un fethinde ne olmuşsa, 15 Temmuz’da o olmuştur. Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde ne olmuşsa, 15 Temmuz’da o olmuştur. Her kim ki; 15 Temmuz’u küçümsemeye, önemsizleştirmeye, itibarsızlaştırmaya karikatürleştirmeye çalışıyorsa bilinmelidir ki; amacı işte bu derin tarihi anlamı gölgelemek, gözlerden kaçırmaktır. 15 Temmuz, hainlere en büyük darbeyi indirerek bozguna uğratan, Ömer Halisdemir’in zaferidir.

 

Bu zafer, dünyaya gazetecilik ders veren Hande Fırat’ın zaferidir. Bu zafer, dünyaya en onurlu reklamı yapan değerli dostum Erol Olçak’ın zaferidir. Bu zafer, çocuğunu evde bırakıp demokrasi mücadelesine katılan annelerin zaferidir. Bu zafer, tanka meydan okuyan yiğitlerin zaferidir. Bu zafer; ölmekten değil, abdestsiz ölmekten korkup, süs havuzlarında abdest alıp kurşuna koşan halkımızın zaferidir. Bu zafer, şehit düşerken bayrağımızı elinden düşürmeyen asil milletimizin zaferidir. Bu zafer; halka, “KORKU ASLA! Allah bizimle beraberdir, hep beraber meydanlara” diyen Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferidir. Bu zafer, Türk Milletinin zaferidir.  15 Temmuz gecesi, asker üniforması giymiş teröristlerin Aziz Milletimizin iradesine karşı çıkarak yaptığı demokrasi düşmanı kalkışmayı, büyük bir öfke ile lanetliyoruz.

 

TÜM DÜNYA BİLMELİDİR Kİ;

BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAĞIMIZI HİÇBİR GÜÇ ASLA VE ASLA SÖNDÜREMEYECEKTİR!”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kahramanlar, Tarih, Yazar!, Destanı, da, Kahramanlar, Yazar!,
Yorumlar
Haber Yazılımı