Kantarın topuzu kaçtı mı kaçtı..!
Haber
18 Kasım 2021 - Perşembe 14:51 Bu haber 2822 kez okundu
 
Kantarın topuzu kaçtı mı kaçtı..!
Bir İstanbul gazetesinde Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi'nde yaşandığı iddia edilen ve yargıya intikal etmiş bir 'cinsel taciz' olayından hareketle CHP'nin, Belediye'nin ve Bandırma'nın doğrudan hedef yapılmasına kamuoyunun öfke ve tepkisi büyüyor..!
Bandırma Haberi
Kantarın topuzu kaçtı mı kaçtı..!

Ülkede ve toplumda iktidar ile muhalefet partileri arasında yaşanan ayrışma,toplumsal kutuplaşma ve toplumsal gerilim,basın organları ve gazetecileri de içini alıyor.

 

Son olarak Bandırma Belediyesi'ne bağlı Eğitim Destek Evi'nde bir öğretmen ile 17 yaşında bir kız öğrenci arasında yaşandığı iddia edilen ve öğretmenin tutuklanmasıyla Mahkemeye yansımış bir adli 'taciz' olayının, sunulan haberlerde kızın yaşı 14'e düşürülerek, kişisel bir vakanın, kurumsal, partisel ve kentsel bir niteliğe dönüştürülmesi ve mahmeke süreci bitmeden, yargısız infazla gidilmesi  süreci Bandırma kamuoyunda ibretle izleniyor.

 

Servis edilen haberin başlığı : "CHP'yi ve Bandırma Belediyesini hedef gösterir şekilde"

 

Haber başlığını ve yapılan haberin neresini düzeltelim..?

 

Birincisi,ortada tecavüz olup olmadığı kanıtlanmış değil. Mahkeme gereken neyse yapacaktır.

 

İkincisi, mağdur kızımız 14 değil, 17 yaşında..!

 

Üçüncüsü,mağdur kızımız Eğitim Destekevi'nin öğrencisi değil..

Dördüncüsü, belediye veya belediye bünyesinde faaliyet gösteren bir kurum ya da işletmede yaşandığı iddia edilen ancak, kurumun dışında ve şahsın özelinde, evinde, vs. yaşanan bir vaka, ilgili belediyeyi, belediye başkanı ve yönetimini, partisini bağlamaz.. Hele hele yaşananlar bir kenti yani Bandırma'yı hiç mi hiç ilgilendirmesi söz konusu değildir.

 

Kaynak: REALİTE Haber Ajansı/Sonkurşun gazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kantarın, topuzu, kaçtı, mı, kaçtı..!,
Yorumlar
Haber Yazılımı