Rus televizyonundan şok iddia:'Üçüncü Dünya Savaşı başladı!'
Haber
15 Nisan 2022 - Cuma 18:56 Bu haber 3255 kez okundu
 
Rus televizyonundan şok iddia:'Üçüncü Dünya Savaşı başladı!'
Rus devlet televizyon kanalı Rossiya 1'de, savaş gemisi Moskva'nın batmasının ardından ilginç bir açıklama yapıldı. Sunucu Olga Skabeyeva "Yükselen tansiyonun artık rahatlıkla Üçüncü Dünya Savaşı olarak adlandırılabileceğini" iddia etti.
Dünya Haberi
Rus televizyonundan şok iddia:'Üçüncü Dünya Savaşı başladı!'

 

Rusya Devlet Televizyonu'na göre Rus savaş gemisi Moskva'nın batmasının ardından Üçüncü Dünya Savaşı çoktan başladı bile. Önde gelen bir televizyon sunucusundan gelen tüyler ürpertici açıklama, Moskova'nın Ukrayna'da bir başka askeri istihbarat ajanını kaybettiği haberiyle, Kremlin'in en seçkin casus servisine son darbe vurulduğu netleştiğinde geldi.

 

"SAVAŞ KESİN"

Rossiya 1 kanalında program sunan Olga Skabeyeva izleyicilerine, "Yükselen tansiyonun artık rahatlıkla Üçüncü Dünya Savaşı olarak adlandırılabileceğini" söyledi.

"Kesinlikle NATO'nun kendisi olmasa da altyapısına karşı savaşıyoruz. Bunu bilmemiz gerekiyor" diyen sunucu Olga Skabeyeva, "savaşın tamamen kesin" olduğu konusunda ısrar etti.

"UKRAYNALILAR ÜLKELERİNDE RUS ASKERİ GÖRMEKTEN MUTLU"

Skabeyeva, Ukraynalıların ülkelerinde Rus askerlerini görmekten memnun olduklarını iddia etti, Rusları değil, Ukraynalıları soykırımdan sorumlu tuttu.

Askeri yorumcu Dmitry Drozdenko, devlet tarafından yönetilen bir diğer televizyon kanalında yayına katılarak "Aslında kolektif Batı ile tam ölçekli ve çok katmanlı bir savaş sürüyor. Ve Batı uzun zamandır savaşa hazırlanıyor." diye konuştu.

"BATI UKRAYNA'YA MİLYONLARCA SİLAH GÖNDERİYOR"

Vremya Pokazhet'in sunucusu Olesya Loseva, izleyicilere Batı'nın artık Ukrayna'ya "zilyonlarca silah" tedarik ettiğini ileri sürdü ve Ukrayna'nın "daha fazla kanlı provokasyon" yaparak Batı'nın emrini yerine getirdiğini savundu.

Olga, "bunlar insanları bir kez daha ürpermeye ve Rusya'nın dünya haritasına bile layık olmayan bir ülke olduğunu ve tüm Rusların yeryüzünden silinmesi gerektiğini söylemeye zorlayacak" ifadelerini kullandı.

Rus televizyonundan şok iddia: Üçüncü Dünya Savaşı başladı

 

Rus yetkililer her ne kadar Ukrayna'nın Karadeniz Filosunun amiral gemisini seyir füzeleriyle vurduğu yönündeki iddialarını kabul etmese de, Moskova'nın batmasından sonra Kremlin, Ukrayna başkentine saldırılarını hızlandırma sözü verdi.

PUTİN BÖYLE İNTİKAM ALDI

Rusya, dün geç saatlerde yaptığı saldırılarla Moskova'yı batıran füzelerin yapıldığı iddia edilen Kiev'deki fabrikayı bombaladı ve bir gecede yerle bir etti. Rusya Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, gemisavar füzeleri ve diğer Ukrayna roketleri üreten 'Vizar' tesisini imha ettiğini duyurdu.

Rusya'nın Belarus ile sınır bölgesinde, askeri bir üssün bulunduğu köy, yakındaki bir tren hattı boyunca Belgorod'daki bir cephanelik ve petrol tesisi gece boyunca bombalandı. Cuma gününün erken saatlerinde Belgorod'dan gelen görüntüler, gökyüzünde uçaksavar füzeleri göstererek yeni saldırıların devam ettiğini gösteriyordu.

Bu arada Rus ordusu, Chernihiv yakınlarındaki Bryansk bölgesine düzenlenen saldırıya karışan Ukraynalı bir Mi-8 helikopterini düşürdüğünü iddia etti. Ukrayna, bu tür saldırıların gerçekleştirildiğini kabul etmedi, ancak bunların arkasında olduğunu da inkar etmedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Rus, televizyonundan, şok, iddia:'Üçüncü, Dünya, Savaşı, başladı!',
Yorumlar
Haber Yazılımı