Sözen: Çanakkale imandır, şahlanıştır, direniştir...
Haber
18 Mart 2022 - Cuma 00:47 Bu haber 3407 kez okundu
 
Sözen: Çanakkale imandır, şahlanıştır, direniştir...
Bandırma Saadet Partisi İlçe Başkanı Ekrem Süzen, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107.yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yayınladı.
Siyaset Haberi
Sözen: Çanakkale imandır, şahlanıştır, direniştir...

 

"Çanakkale deniz savaşları dünya tarihinde benzeri görülmeyen bir mücadeledir. Çanakkale önlerine gelen birleşik Hristiyan orduları idi. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Hindistan, Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda gibi ülkelerden Çanakkale önlerine geldiler. Osmanlı öncülüğündeki Müslüman Ümmet, “yedi düvel” denilen dünyanın birleşik Hristiyan orduları ile savaştı. Aradan geçen 107 yıla rağmen Çanakkale harikasını layığı ile anlayabildiğimiz söylenemez.

Çanakkale imandır, şahlanıştır, düşmana karşı amansız bir direniştir. Din, namus, vatan, bayrak gibi değerler konusunda kesinlikle taviz verilemeyeceğinin ilanıdır.

Çelikleşmiş iman Çanakkale’yi “geçilmez” yaptı. Yokluk ve imkansızlıklar içinde bir zafer kazanıldı. Bu inanç ve azmi korumak zorundayız.

Bu vesile ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümünü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sözen:, Çanakkale, imandır,, şahlanıştır,, direniştir...,
Yorumlar
Haber Yazılımı