Subaşı;Bizi izlemeye devam edin.!
Haber
23 Mart 2022 - Çarşamba 15:00 Bu haber 3011 kez okundu
 
Subaşı;Bizi izlemeye devam edin.!
Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, C.Başkanı Erdoğan ve Ak Parti iktidarının gerçekleştirdiği tüm hizmet ve yatırımlara muhalefetin eleştirilerinin çamur atmaktan başka bir anlamı olmadığına dikkat çekerek, muhalefetin boş ve anlamsız sözlerine itibar etmeyerek, çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Siyaset Haberi
Subaşı;Bizi izlemeye devam edin.!

 

Balıkesir AK Parti Milletvekili Subaşı, yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünde 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışını gerçekleştirdik. Güney Kore Başbakanı taa.. Güney Kore’den kalkıp geliyor…Bizim evlere şenlik muhalefet ise bırakın gelmeyi, sosyal medyalarından ‘hayırlı olsun’ mesajını bile çok gördüler. Allah bu muhalefeti, milletsiz ittifakı, ‘tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş’ ittifakını bildiği gibi yapsın. 1915 Çanakkale Köprüsü’nü niçin yapmışız biliyor musunuz? Eser siyaseti için yapmışız. Çanakkale Zaferi’ni Atatürk ile anmamak için köprüyü yapmışız.

Şaşırdık mı?

Kendi adıma söyleyeyim, şaşırmadım. Çünkü bu muhalefet, daha önce yaptığımız muhteşem eserler için de akıllara gelmeyecek açıklamalarda bulunmuşlardı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 59 Metre genişliği ile dünyanın en geniş köprüsüdür.

Niye bu kadar geniş yapıldı? 2.164 Metre uzunluğu ile üzerinde raylı sistem olan dünyanın en uzun asma köprüsüdür.

‘Raylı sisteme ne gerek vardı?’ dediler. Marmaray’ı yaptık, beğenmediler.

Avrasya tünelini yaptık, beğenmediler. ‘Denizin altından gidiliyor, neden denizi göremiyoruz’ dediler.

İstanbul-İzmir arası yolu 4 saate indirdik. Güvenli-konforlu muhteşem bir yol. Buna bile itiraz ettiler. ‘Neden parasız değil?’ dediler. Avrupa’nın en büyük havalimanını yaptık. ‘Atatürk’ün ismini kaldırmak için yapıldı.’ dediler. Şehir hastanelerini yaptık, Tünelleri, yolları yaptık, ‘Müteahhitlerinizi zengin etmek için yapıyorsunuz’ dediler.

İHA-SİHA yaptık, Savunma sanayiinde tarih yazdık, şerefli ordumuza hakaret ettiler. ‘İnsan öldürmek için çalışıyorsunuz.’ dediler. Onlar kıskandılar, çekemediler, demedik laf bırakmadılar. Ama biz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu boş ve anlamsız sözlere aldırmadan çalıştık, çalıştık ve yaptık. ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ dedik, ‘Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar’ dedik. Milletimiz için çalıştık. Türkiye’mizi dünya lideri bir ülke yapmak için çalıştık.

Muhalefet kendisine yakışanı yapıyor. Biz de kendimize yakışanı yapıyoruz. Vesselam, bizi izlemeye devam edin…”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Subaşı;Bizi, izlemeye, devam, edin.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı