Subaşı: NATO’cu ve mandacı kafalar.!
Haber
05 Mart 2022 - Cumartesi 23:47 Bu haber 3457 kez okundu
 
Subaşı: NATO’cu ve mandacı kafalar.!
Balıkesir AK Parti Milletvekili Subaşı, yaşanan Ukrayna-Rusya savaşı ile ilgili C.başkanı Erdoğan ile Dış İşleri Bakanı Çavuşoğlu’nun izlediği politika ve bölge barışına katkıları nedeniyle Ukrayna-Rusya, NATO ve AB başkan ve yöneticileri teşekkür ederken, Akşenir’in daha önce C.başkanı Erdoğan’ı kan içici Netanyahu’ya, bugün de Kılıçdaroğlu’nun işgalci Rusya lideri Putin’e benzettiğine dikkat çekerek, her iki liderin de NATO’cu ve mandacı bir zihniyete sahip bir yönetim istediklerini vurguladı.
Siyaset Haberi
Subaşı: NATO’cu ve mandacı kafalar.!

Balıkesir AK Parti Milletvekili Subaşı’nın yazılı basın açıklamasında yer ver verdiği görüşler şöyle:

 “Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının 10. gününde maalesef kan akmaya devam ediyor. Dün ateş hattında saldırıya maruz kalan CNN Türk ekibine ve tüm basın mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Devletimizin üstün çaba ve gayretleri sonunda Ukrayna’da yaşayan vatandaşlarımızı vatan topraklarımıza nakliyemiz devam ediyor. Getirilen vatandaşlarımızın sayısı 10 bin sınırına yaklaştı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a ve Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Dış İşleri Bakanlık çalışanlarına Milletimiz adına teşekkürlerimi arz ediyorum.

Hal böyleyken, Zelensky Türkiye’ye teşekkür ederken, Rusya yetkilileri Türkiye’nin çabalarını takdirle karşılarken, Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Türkiye’ye teşekkür ederken, NATO, AB ülkeleri ve ülke liderleri Türkiye’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı çabalarından dolayı tebrik ederken, 6+1 Milletsiz ittifakın temsilcileri adeta akıl tutulması içerisinde, ne dediklerini bilmiyorlar, adeta saçmalıyorlar.

Geçtiğimiz yaz İP Genel Başkanı Meral Akşener, Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı vahşi kan içici Netanyahu alçağına benzetirken, dün CHP‘ye kirli bir kaset kumpası ile Genel Başkan olarak atanan Kemal Kılıçdaroğlu ise iş dünyasını yine tehdit etti ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Putin’e benzetti.

Yazıklar olsun diyorum! Yuh olsun diyorum! Allaha havale ediyorum, bu yalancı ve iftiracı kirli siyasetin taşeronlarını. Bu ifadeler, sahibine ait olup, kendi seviyelerini ve karakterlerini gösteren sözler olup, şahısların kendilerine iade ediyorum. ‘Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş’ ittifak ve bileşenleri aynaya bakmışlar kendilerini görmüşler. 6+1 Milletsiz ittifak, transatlantik ittifakının maşası olmuşlar da haberleri yok. Kafaları NATO’cu kafa olmuş da haberleri yok. Bunlar ne demokrasi istiyorlar, ne bağımsız güçlü Türkiye istiyorlar. Bunlar zayıf – güçsüz – mandacı zihniyete ait bir yönetim tarzı istiyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu’na, Meral Akşener’e, Milletsiz İttifakın bileşenlerine sesleniyorum. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımızı birisine benzetecekseniz, ‘Bağımsızlık Türk Milletinin Karakteridir’, ‘Egemenlik Kayıtsız ve Şartsız Milletindir’ diyen Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e benzetin.

Eğer Sayın Cumhurbaşkanımızı birisine benzetecekseniz, Türklere Anadolu’nun Kapısını açan Kahraman Alparslan Bey’e benzetin. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımızı birisine benzetecekseniz, Çağ açıp Çağ Kapatan Fatih Sultan Mehmet’e benzetin. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımızı birisine benzetecekseniz, Batmakta olan Osmanlı devletini 33 yıl bitişini geciktiren 2.Abdulhamit ‘e benzetin. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımızı birisine benzetecekseniz, ‘Yeter, Söz Milletindir’ diyerek CHP Tek Parti Diktatörlüğüne son veren Merhum Adnan Menderes’e benzetin. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımızı birisine benzetecekseniz, Merhum Turgut Özal’a, Merhum Necmettin Erbakan’a benzetin.

Benzettiğiniz kişilerin, aynaya bakarsanız sizlere ne kadar da benzediğini göreceksiniz. Ama sorarım size; gerçekleri anlayacak beyin, gerçekleri görecek göz var mıdır sizlerde? Gerçekten merak ettim ve soruyorum? Putin de sizsiniz, Esed de sizsiniz, Biden de sizsiniz… Yanlış sorulara doğru cevap alınmayacağını bile bile Milletimizin aklını karıştıracak şekilde algı operasyonları ile küçüldükçe küçülüyorlar, battıkça batıyorlar. 6+1 Milletsiz ittifak, Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ittifakında ne entelektüel derinlik, ne vizyon, ne de ufuk bulamazsınız. Tek bulacağınız şey; yalan ve iftira…”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Subaşı:, NATO’cu, ve, mandacı, kafalar.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı