Subaşı’ndan çarpıcı iddialar.!
Haber
17 Mart 2022 - Perşembe 00:44 Bu haber 3487 kez okundu
 
Subaşı’ndan çarpıcı iddialar.!
AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, TBMM’nde düzenlediği basın toplantısında 14 Mart Tıp Bayramı’nda yine terör seviciliği yapan TTB Başkan ve yönetimini istifaya davet ederek; ABD-NATO_AB liderliğinin Türkiye karşıtı ittifaklar oluşturduğunu ve içerideki işbirlikçileri ile kaos, kargaşa ve ,otorite ve yönetim boşluğu oluşturmaya çabası içinde olduklarına dikkat çekti.
Siyaset Haberi
Subaşı’ndan çarpıcı iddialar.!

Milletvekili,TBMM’nde  gerçekleştirdiği basın toplantısında şu görüşlere yer verdi:

“Dün 14 Mart Tıp Bayramı idi. Sayın Cumhurbaşkanımız Sağlık çalışanlarımızla ilgili yeni düzenlemeleri dün paylaşmıştı. Başında Türk kelimesi olan ama benim kabullenmediğim Doktorların mesleki kuruluşu maalesef hain terör örgütü lehine açıklamalarına yine devam etmiştir. Bu terör sevicileri ve destekçileri hariç tüm sağlık çalışanlarımızın bu anlamlı günlerini, bayramlarını tebrik ediyorum. Tabipler Birliği Başkanı ve yöneticilerini istifaya davet ediyorum. Yaşadığımız Pandemik hastalık nedeniyle vefat eden, sağlık emekçilerini saygı ve rahmet ile anıyorum.

ABD – NATO – AB liderliğinde Türkiye karşıtı ittifaklar oluşturulmaktadır. İttifakların iç uzantıları aracılığı ile Türkiye’de kaos ve kargaşa, otorite ve yönetim boşluğu oluşturulma çabaları maalesef sürmektedir. Yapılan alçak planlara göre Türkiye bölünecekti. Bu nedenle 2012-2013-2016 girişimleri ile iktidar yıpratılmak istendi, yıkılmak istendi.

15 Temmuz’dan önce 2016 yılında New York Times; 100 yıl önce yapılan, Türkiye’yi üçe bölen harita yayınladı. Söz konusu haritada Marmara-İstanbul-İzmir Uluslararası Konstantinopolitan Devlet olarak işlendi. Doğu Anadolu’da Ermenistan, Güneydoğu Anadolu’da Kürdistan olarak bölünmüştü. İzmir’in CHP’li Belediye Başkanı 2020 yılında İzmir’in kendi bayrağı ve parasının olması gerektiğini söylemişti. Türkiye, 15 Temmuz’dan sonra 2016-2021 arasında otorite boşluğunu ortadan kaldırdı, oyunu bozdu.

İşte ne olduysa bu tarihten sonra oldu. Bu anlattıklarımıza 6+1 ittifakından, CHP ‘den, İP’ten diğerlerinden bir tepki duydunuz mu.

Hayır.

Duyamazsınız, duyamayacaksınız.

İşte Kuzeyimizde, iki komşumuz Rusya ve Ukrayna tahriklerle savaşı yaşıyorlar. Kim uğraşıyor arabuluculuk için. Türkiye uğraşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan uğraşıyor. Her arabuluculuk teşebbüsü başarıya ulaşmayabilir. Türkiye; Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanları’nı Antalya’da buluşturdu. Önemli olan her iki ülkenin Türkiye’nin arabuluculuğunu kabul etmesidir. Dünya ülkeleri ama gerçekten ama yalancıktan bu tarihi duruşu takdir ederken, bizim muhalefetimiz herhalde dut yedi. Çıt yok.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’yi birçok ülkenin Devlet Başkanı-Başbakan-Bakanlar ziyaret etti. Rusya-Ukrayna savaşına son verecek barışçıl adımlar Türkiye’de atıldı. Tüm dünya ilgiyle izlerken, övgü ile bahsederken, Türkiye’de mankurtlaşmış muhalefet, bu başarı hikayesini görmezken, bir eski başbakan CHP’nin altı ortağından birisi CHP Genel Başkanı’nın ifadesi ile Türkiye’nin gelmiş geçmiş en çapsız Dışişleri Bakanı-Başbakanı olmuş bir zat adeta kıskançlık krizine girmiş.

Bir şekilde ağzından çıkanı kulakları duymayacak bir şekilde Türkiye’yi ziyaret eden İsrail Cumhurbaşkanı’nı yalvar yakar Türkiye’ye getirmiştir. Mister Davutoğlu, sen Dışişleri Bakanı olmuşsun, Başbakan olmuşsun ama kendi stratejik çukurundan çıkamamışsın. Ve çok önemli bir şeyi öğrenememişsin! Türkiye Cumhuriyeti hiç kimseye yalvarmaz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan asla kimseye yalvarmaz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ONE MINUTE’ diyebilen yüreğe sahip birisidir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyebilen tek dünya lideridir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Anti-Demokratik süreçlere aklı ve yüreği ile karşı çıkmış, yeri geldiğinde masaya yumruğu vurmuş, ‘KES LAN’ diyerek lafı ağza tıkamıştır. Mister Davutoğlu aynaya bakmış, kendisini görmüştür. Kullandığı ifadeyi, kendisine yakışan bu çirkin ifadeyi kendisine iade ediyorum.

CHP Genel Başkanı geçen hafta Diyarbakır’a ziyarete gitti. Diyarbakır annelerine ziyarete gidemedi. Sembolik ve göstermelik olarak 2-3 kadını otele davet etti. Türkiye tarihine ‘kirli tarih’ diyen bir Ana Muhalefet Partisi Lideri… Türkiye’yi yabancı büyükelçilerine şikâyet eden CHP Genel Başkanı, Türkiye aleyhine yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. ‘Kürdistan adıyla parti kurulmalı’ gibi akıllara ziyan açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı’nın da olduğu bir toplantıda TSK eleştiriliyor, ses-seda yok. Orada Mehmetçiği savunmayacaksın da nerede ne zaman savunacaksın. Sahi senin bir Milletvekilin Şerefli Türk ordusuna satılmış ifadesi kullanmıştı. Sahi senin bir il başkanın Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili saçma sapan sözler söylemişti.Soruyorum nerede ne zaman Ülke menfaatlerini savunacaksın.

Fransız Le Point dergisi Sayın Cumhurbaşkanımız için kapakta resmini paylaşarak diktatör ifadesini kullanmış. Trans-Atlantik İttifakı, Tencere Yuvarlanmış Kapağını Bulmuş İttifakı, 6+1 İttifakı adeta koro halinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Devlet Başkanı’na yapılan bu hakareti adeta alkışlayarak sessiz kalıyorlar, adeta benimsiyorlar. 20 yılda yapılan 15 adet seçimden açık ara birinci parti olarak çıkan, milletimizin teveccüh ettiği Sayın Cumhurbaşkanı’mızı ve Milletimizin iradesini yok sayıyorlar.

Ülke gündemi böyle iken sessiz sedasız, İstanbul’da 112 adet asırlık çınarları CHP+İP koalisyonu İBB tarafından maalesef katledilmiştir, kesilmiştir. CHP+İP+DEVA+GELECEK+DP+SP+HDP partilerinden bir tepki duyan var mı? Gezi Parkı’nda kesilmeyen, sadece yerleri değişen çok az sayıdaki ağaç için gösteri yapanlar, ortalığı vahşi vandalist eylemlerle karıştıranlar nerede? 112 tane asırlık ağaç. Yuh olsun size, yazıklar olsun.

Ağaç katliamı sadece İstanbul’da olmadı. CHP’li Belediyelerin yönetimde olduğu her yerde bu ağaç ve yeşil düşmanlığını görebilirsiniz. Seçim bölgem Balıkesir’de 2014 yılı öncesi, yani Balıkesir Büyükşehir olmadan önce, beldeler henüz kapanmamışken Altınoluk-Güre-Akçay-Zeytinli Belde Belediyeleri son 30 yıldır CHP yönetimindeydi. Körfez tabir ettiğimiz bu bölgede CHP Belediyelerinin ne kadar zeytin ağacını katlettiği meçhul. Bir rivayete göre 3 milyon, diğer bir rivayete göre 4 milyon zeytin ağacı bugün yaşamıyor. Peki ne oldu buralara? Kestiler, imara açtılar, inşaat yaptılar veya yaptırdılar. Zeytin alanına önce imar veriliyor. Sonra bir bakmışsınız, imara açılmış, inşaatlar yapılıyor. Cambaza bak cambaza diye haykırıp Faturayı hemen Bakanlığa kesiyorlar. Edremit ilçesinin Güre-Kavurmacılar Mevkii ile CHP+İP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu nedense çok ilgileniyor. AK Parti Balıkesir teşkilatlarımız bu konuyu takip ediyor. Konunun bakanlıkla ilgisi yok, ilçe belediyesi yetkisinde.Bu yerler Hasan İmamoğlu’na ait.

Hasan İmamoğlu kim? Güre Çamlıbel Mahallesinde 30 dönüme yakın yerde inşaat başlayacak. Güre-Kavurmacılar Mevkiinde yine inşaat başlayacak. Ağaçlar gizlice, teker teker kesiliyor ve inşaat yapılacak alana hazırlık yapılıyor.

Basın bundan bahsediyor mu? Elbette hayır.

Biz Ak Parti ailesi olarak 20 yıldır Milletimizden aldığımız güç ve yetki ile ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözünü ilke edinerek çalışıyoruz. Yaradılanı yaradandan ötürü sev denildiği için, insan – hayvan – bitki her canlıyı seviyoruz, korumaya çalışıyoruz. Kıyamet kopsa da elinizdeki fidanı dikin diye emreden medeniyetin mensupları olarak 20 yıllık iktidarımızda yaklaşık 6 milyar fidan diktik.

Yanlış duymadınız 6 Milyar …

Son Başbakanımız Binali Yıldırım beyin deyimi ile inanmayan saysın. Yeter ki çamur atmasın. Saysın ondan sonra konuşsun diyorum, sizleri ve basın toplantımızı izleyenlere selamlarımı saygılarımı sunuyor, Allaha emanet ediyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Subaşı’ndan, çarpıcı, iddialar.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı