Tebrikler Başkan.!
Haber
03 Ağustos 2022 - Çarşamba 14:49 Bu haber 2288 kez okundu
 
Tebrikler Başkan.!
Gazeteci-Yazar Engin Arıcan, Gönen'de gerçekleştirilen sosyal etkinlikleri değerlendirdi.
Bölge Haberi
Tebrikler Başkan.!

Konu şu parti veya bu parti meselesi değil. Konu, Gönen ve kentimizde Belediye Başkanımız Palaz ve yönetimi salt günü kurtarmak adına değil, geleceği kurtarmak adına anlamlı ve güzel hizmet verebilmenin arayışı ve çabasını sergiliyor.

 

Bilim ve  bilimsel çalışmalar, akıl ve bilimin rehberliğinde yürümeden olmaz. Geçtiğimiz günlerde Gönen Belediye Başkanlığı ve Beykent Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Gönen Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında çalışılan Gönen Merkez Termal Bölge, Kür Parkı ve Arkeolojik Müze, Koza Binası Kent Müzesi Kültür Merkezi, Cumhuriyet Meydanı- Belediye Meydanı, Plevne Meydanı, Çarşı Meydanı, Ömer Seyfettin Meydanı ve Kırsal Mahalleler Pehlivan Hoca, Ekşidere Dağılıcası ve Dereköy projelerinin görselleri sergilendi. Proje konusunda  hem Başkan Palaz hem de akademik düzeyde sunumlar yapılıp, proje anlatıldı.

 

Bitmedi..!

 

Yine Belediyemizin öncülüğünde, Kent Konseyi ile Gönen Belediyespor Kulübü’nün katılımıyla yaz spor okulları kapsamında düzenlenen “1. Etap Yüzme Kursuna katılmış   120 çocuğumuza  katılım sertifikaları verildi.

 

Önemli mi evet, önemli.! Gönen, Denizkent’i ile aynı zamanda bir deniz kenti. Ki haricen suya denize uzaklığı tartışmalardan uzak bir kent. Özellikle çocuk ve gençlerimizin su ve denizle kucaklaşması önemli.

 

Keza, yine Belediyemizin katkıları ile Temmuz sonunda 2.sini gerçekleştirdiğimiz 216 km.lik parkurda 210 kişinin pedal çevirdiği  ‘Bisiklet Festivali’  de  anlamlı ve güzel bir etkinlik. Festival kapsamında Parkurun; Keçeler, Çınarlı, Üçpınar, Hacıvelioba, Gönen Şehir Merkezi, Gündoğan, Dereköy, Sarıköy, Ulukır, Denizkent, Güneşli, Balcıdede, Balcı, Ekşidere, Gönen Barajı, Kumköy, Muratlar, Karaağaçalan, Bakırlı turu ile kırsal  mahallelerimizi içermesi bir başka güzellik.

 

Neden?

 

Çünkü, Gönen, doğası ve nimetleriyle muhteşem bir ilçe ve öncelikle de insanımızın  yaşadıkları kenti ve çevresini keşfetmesi, tanıması gerekiyor. O nedenle de bu ve benzeri sosyal, kültürel, sportif etkinliklerin gelişerek güçlendirilmesi vazgeçilmez.

 

Bu nokta da Başkan Palaz ve yönetimi ile  bu  tür sosyal etkinliklere katkı veren tüm kurum ve kişileri kutluyorum. Çünkü, bugün ne ekerseniz yarın onu biçersiniz..

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tebrikler, Başkan.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı