'TOSUN’DAN BUÇUKLU KUTLAMA'
Haber
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 15:22 Bu haber 5014 kez okundu
 
'TOSUN’DAN BUÇUKLU KUTLAMA'
Balıkesir-Bandırma arasındaki buçuklu atışmalar geçmişten bu zamana kadar devam ediyor. Bandırma’nın genellikle futbol müsabakalarında Balıkesir’e karşı öfkesini herkes bilir. Bu öfke ve Bandırmalıların Balıkesir’e karşı olan 10,5’lu söylemlerine Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’da afişlerle kutlama mesajlarında gösterdi.(Balıkesir POSTAM)
Bölge Haberi
'TOSUN’DAN BUÇUKLU KUTLAMA'

Balıkesir Kuva-yi Milliye Şehri, Balıkesir büyüyen ve ekonomik anlamda kendini geliştirmeye devam eden bir Büyükşehir. Balıkesir coğrafi açıdan diğer illere nazaran kendini ilçeleriyle kanıtlamış bir şehir. Gelelim 10,5 meselesine. Balıkesir Büyükşehir olmazdan önce Bandırma’nın şehir olma umudu vardı hep… Bandırma Ticaret Odası, Sanayi Odası ve diğer odalar da Ankara’nın yolunu arşınlarlardı her defasında il olma hayaliyle.

10’ların umudu hep vardı ama Balıkesir Büyükşehir olduktan sonra bu süreç kapandı. Bandırma her defasında futbolda, ticarette, belediyecilik anlamında, siyasetiyle, Balıkesir’e hep bir içten içe öfke politikası uygulandı ve uygulanmaya da devam ediyor.

Balıkesir’e karşı belki de öfkesini, kızgınlığını, kırgınlığını, geçmişten bu zamana kadar süreci pankartlarla kutluyor. Siyasilerin körüklediği bu Bandırma –Balıkesir öfke koridoru bir türlü aşılamadı ve bu süreçlerle de aşılamaz gibi duruyor.

Madem 10,5 olarak Bandırma Belediyesi kendini Balıkesir’den soyutluyor o zaman Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’ya yapılan hizmetlerini kabul etmesin. Yapılan çalışmalara bahaneler üretmesin.

Başkan Tosun siyasetçi olarak Bandırmalılar gününü manalı bir pankartla  “10,5 Dünya Bandırmalılar Günü”nü kutlayarak yine buçukluğunu gösterdi. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un kutlama mesajı şöyle:  “Sevdalısı olduğumuz kentimiz her daim özgürlüğün ve kardeşliğin simgesi olmaya devam edecektir. #10.5DünyaBandırmalılarGünüKutluOlsun”(Balıkesir POSTAM)

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'TOSUN’DAN, BUÇUKLU, KUTLAMA',
Yorumlar
Haber Yazılımı