Vali Şıldak Güne Eğitimle Başladı
Haber
18 Şubat 2022 - Cuma 09:53 Bu haber 2750 kez okundu
 
Vali Şıldak Güne Eğitimle Başladı
Vali Hasan Şıldak İl genelindeki her kademeden okula yaptığı ziyaretler kapsamında Altıeylül İlçesindeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na ziyarette bulundu.Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'a ziyaretlerinde Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşlik etti.
Bölge Haberi
Vali Şıldak Güne Eğitimle Başladı

Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet eden Şıldak, onlara derslerine sıkı ve düzenli bir şekilde çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
Vali Hasan Şıldak, okul ziyaretlerinde Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin alandaki uygulayıcısı olan öğretmenlerle toplantı yapıyor. Şıldak, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ziyaretinde de öğretmenlerle bir araya geldi. BİGEP Projesinin İl genelinde oluşturduğu sinerji ve motivasyona dahil olan öğretmenlere gayretli çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. BİGEP'in bir takım Projesi olduğunu her fırsatta dile getiren Şıldak, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda oluşan takım ruhundan ve proje sahiplenme düzeyinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek okul müdürü ve öğretmenleri kutladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Şıldak, Güne, Eğitimle, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı