VETBÜS,bugün Bandırma’da
Haber
03 Mart 2022 - Perşembe 14:44 Bu haber 2803 kez okundu
 
VETBÜS,bugün Bandırma’da
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarına daha kaliteli ve ulaşılabilir bir hizmet sağlayabilmek için tam teşekküllü olarak devreye aldığı VETBÜS, her ilçede bir gün sürecek yolculuğuna başladı. VETBÜS’ün Erdek ile başlayan Mart ayı programı, 7 Mart Gönen Yıldız Meydanı ve Ayvalık ile sona erecek.
Bandırma Haberi
VETBÜS,bugün Bandırma’da

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin mobil veteriner kliniği hizmeti veren VETBÜS’ü ilçe ilçe dolaşarak sokak hayvanlarına şifa dağıtmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren VETBÜS, gittiği ilçelerde can dostlara sağlık taraması, iç-dış parazit taraması, ultrason, aşılama gibi işlemleri gerçekleştiriyor. 20 ilçeyi karış karış gezerek en ücra köşedeki can dostlara dahi tüm klinik imkânları sunmaya devam eden VETBÜS, sahipsiz hayvanların rehabilitesinin yanı sıra bulaşıcı ve salgın hastalıkları önlemeyle de mücadele ediyor. Hayvanları bulundukları mahallelerde aşılayarak tedavi etme imkanı sağlayan VETBÜS; olası bir afet ve acil durum anında, ülkemizin herhangi bir noktasına giderek orada afetten etkilenen yaralı hayvanları da tedavi edecek. İlçelerde daha uzun tedavi ihtiyacı olduğu tespit edilen sokak hayvanları, Büyükşehir Belediyesi İvrindi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülerek ve bakım ve tedavileri yapılacak.

VETBÜS MART AYI PROGRAMI

1 Mart Erdek’te yolculuğuna başlayan VETBÜS, 3 Mart (bugün) Bandırma Cumhuriyet Meydanı, 4 Mart Manyas Pazar Yeri Meydanı, 5 Mart Susurluk Heykel Meydanı, 7 Mart Gönen Yıldız Meydanı, 9 Mart Marmara Avşa Meydanı, 10 Mart Karesi Toplu Taşıma Merkezi, 12 Mart Altıeylül Çevre Eğitim Parkı, 14 Mart Bigadiç Pazar Yeri, 15 Mart Sındırgı Cumhuriyet Meydanı, 16 Mart Savaştepe Hürriyet Meydanı, 17 Mart Dursunbey Kent Meydanı, 18 Mart Kepsut Cumhuriyet Meydanı, 21 Mart Balya Cumhuriyet Meydanı, 22 Mart İvrindi Atatürk Meydanı, 24 Mart Havran Kızılay Meydanı, 26 Mart Edremit Altınkum Plajı, 28 Mart Burhaniye Cumhuriyet Meydanı, 29 Mart Gömeç Cumhuriyet Meydanı ve 30 Mart Ayvalık Sarımsaklı Kapalı Pazar Yerinde olacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VETBÜS,bugün, Bandırma’da,
Yorumlar
Haber Yazılımı