Başkan Atak; “İkinci Yüzyılımızda Gençlerle, Kadınlarla yeniliğe yürüyeceğiz”

 

CHP Bandırma İlçe Kongresi 23 Ağustos’ta Grand Asya Hotel’de gerçekleşti. CHP Balıkesir Milletvekillerinin, CHP’li çevre İlçe Belediye Başkanlarının, delegelerin ve partili üyelerin katıldığı 38.Genel Kurulda mevcut Başkan Mehmet Atak Beyaz listeyle girdiği seçimi 356 delege oyunun 215’ini alarak kazandı. 

 

“Yenilik gençlerle, kadınlarla olur”

 

Kongrede kürsüde yaptığı konuşmasında Gençlere büyük önem verdiğini vurgulayan Mehmet Atak, “Yenilik gençlerle, kadınlarla olur, Partimizin ikinci yüzyılının kadrolarını oluşturmak için yeni beyaz bir sayfa açalım”dedi. Atak konuşmasının devamında, “ Cemal Adıgüzel de kazansa, biz de kazansak yenileşme her zaman iyidir. Birbirimize nefret duymayalım, yeter. Ben ’93 yılında bu partiye 22 yaşında üye oldum ve Gençlik kolları başkanlığı görevini üstlendim. Eşimle de bu büyük aile çatısı altında tanışarak bir yuva, bir çekirdek aile kurdum. Ve bir çok ilçe başkanıyla birlikte yol yürüdüm. Kimse bana, “beni kırdı, benim arkamdan oyun yaptı” diyemez.”dedi

 

“Partimizin ikinci yüzyılı için Beyaz bir sayfa açalım”

 

Gençlere seslenen Atak,  “Gençlik kolları ve Kadın kollarımızın birlikteliğini hayata geçirmek için Beyaz bir sayfa açalım. Partimizin ikinci Yüzyılının kadrolarını oluşturmak adına Beyaz bir sayfa açalım. Gençlerimiz için, Çağdaş Cumhuriyet için Beyaz bir sayfa açalım. Özgürlükler için, Hak, Hukuk, Adalet için Beyaz, yeni bir sayfa açalım. Ben sevgi sözcükleriyle yaklaşmaya çalışıyorum, karşı taraf farklı bir dille yaklaşıyor. Bu bizim birlikteliğimizi bozmayacak! Yenilik, yeni bakış açılarıyla olur. Yenilik, aynı tekrarlardan uzaklaşmakla olur. Yenilik gençlerle, kadınlarla olur.” diye konuştu.